Ga naar de inhoud
Menukaarten makenDat wordt smullen!
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.487 beoordelingen

Menukaarten maken

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag, zeggen ze vaak. Of je nu een fervent patatbakker bent of getalenteerde chefkok: ieder kookt graag voor een geliefde om zijn of haar hart te veroveren. Je geeft jouw etentje een extra luxe uitstraling als je voorafgaand aan het diner mooie menukaarten gaat maken. 

Trek de aandacht met jouw menukaart

Heb je stiekem altijd al gedroomd van een eigen restaurant? Waar je naam op de voorgevel prijkt en je helemaal zelf kunt bepalen wat er op het menu staat? Dan is het misschien tijd om die droom te gaan verwezenlijken. Eerst op kleine schaal natuurlijk. Nodig vrienden, familieleden en andere kennissen uit en schotel ze een heerlijk diner voor. Wil je ze direct overtuigen? Dan kun je de menukaarten maken en meesturen. Met een leuke tekst haal je de gasten sowieso over!

Laat je gasten weten, wat zij gaan eten

In een restaurant krijg je altijd keurig een menukaart voor je neus. Gelukkig maar, anders zou je natuurlijk niet weten welke maaltijd je voorgeschotelt krijgt. Waarom geef je de gasten thuis eigenlijk niet een menukaartje vooraf aan een etentje? Bijvoorbeeld een menukaart voor het kerstdiner. Je kunt de menukaart natuurlijk pas geven als je gasten al aan tafel zitten, maar je kunt er ook voor kiezen het menu al mee te sturen met je uitnodigingen

Leuk, je wil een menukaart maken. Dat wordt smullen! Een menukaart maken is makkelijk en snel te regelen, en het is nog leuk om te doen ook. Zoek het leukste menukaartje uit in de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg vervolgens mooie foto’s, figuren en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken. Schrijf een pakkende tekst op de kaart waarmee je je familie en vrienden direct enthousiast maakt. Of kopieer een tekst van de tekstschrijvers van Kaartje2go op de menukaart. Handig!

Ja, dat kan zeker! Na het ontwerpen van een kaartje, of het kiezen van een bestaand ontwerp, kun je verder gaan met het bestellen van een menukaart. Hier kom je het bestellen van een gratis proefdruk tegen. Ontvang een leuk pakketje thuis met het kaartje en informatie over onze extra’s. Denk hierbij aan luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en leuke sluitzegels. Is het kaartje naar wens? Hij staat klaar in je account en is met een paar klikken te bestellen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.