Ga naar de inhoud

Uitnodiging zonder foto

Niet alle uitnodigingen hebben een foto nodig. Veel ontwerpen zijn namelijk al leuk genoeg van zichzelf. Ook een uitnodiging zonder foto maken? Kies een ontwerp uit onze collectie en pas deze naar wens aan met onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen zonder foto maken

Ons leven speelt zich meer en meer online af. Dit maakt het krijgen van post nog leuker, vooral als er een uitnodiging voor een babyshower, pensioenfeest of verjaardagsfeest tussen zit. Niet iedereen vindt het echter leuk om op de foto te staan of vindt het nodig om een foto op een uitnodiging te zetten. Kom je er tijdens het bewerken van een ontwerp achter dat je misschien toch nog wel een foto toe zou willen voegen? Geen probleem! Klik onder ‘Foto’ op ‘Foto toevoegen’ en plaats een mooie foto op de voor-, binnen- of achterkant van de uitnodiging.

De perfecte uitnodiging zonder foto vinden

Onze designers hebben meer dan 800 verschillende uitnodigingen zonder foto ontworpen. Ze stuk voor stuk bij langs gaan is dus best een klusje. Daarom hebben we een handig filtermenu aan onze website toegevoegd. Hiermee kun je eenvoudig je wensen doorgeven. Selecteer naast een gelegenheid (bijvoorbeeld een afstudeerfeest of housewarming) ook een stijl of thema om in een paar klikken de perfecte uitnodiging te vinden. Heb je meerdere mooie uitnodigingen zonder foto gezien en kun je niet kiezen? Bewaar ze tussen je favorieten door op het hartje te klikken en slaap er een nachtje over.

💡 Maak een gratis Kaartje2go account aan 💡

Al een leuke uitnodiging zonder foto gemaakt, maar heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan. Met een account bouw je bij elke bestelling bonuspunten op waarmee je kunt sparen voor korting en gratis kaarten. Ook geven we de allereerste kaart aan je cadeau!

Zelf een uitnodiging zonder foto ontwerpen

De keuze uit uitnodigingen zonder foto kan wat overweldigend zijn. Er is zoveel om uit te kiezen! Zie jij door de bomen het bos niet meer, ondanks ons handige filtermenu? Dan kun je er ook voor kiezen om helemaal zelf een uitnodiging zonder foto te ontwerpen. Kies een blanco kaart in een vorm en kleur naar keuze uit en open de kaartmaker. Hierin vind je alle tools om van een leeg canvas een kunstwerkje te maken. Vind je het lastig om te beginnen? Wij delen graag onze tips met je!

Hoe maak ik een uitnodiging zonder foto?

Waar in het organiseren van een feest of samenkomst de nodige uren gaan zitten, is een uitnodiging zonder foto zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en vraag zodra het ontwerp naar wens is een gratis proefdruk aan.

  1. Kies een uitnodiging zonder foto uit onze collectie.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de uitnodiging in de kaartmaker.
  3. Pas de tekst op de uitnodiging aan en voeg praktische informatie toe.
  4. Versier de kaart met figuren, kaders en afbeeldingen.

Uitnodigingen zonder foto bestellen

Ook aan een uitnodiging zonder foto geef je gemakkelijk een persoonlijke touch. Zet er bijvoorbeeld een originele tekst op of voeg er mooie extra’s aan toe. Tevreden met de keuzes die je hebt gemaakt? Dan is het tijd om de uitnodigingen te bestellen.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt de proefdruk samen met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen vaak de volgende dag al als pakketje bij je thuis. Naast het beoordelen van de uitnodiging zelf, maakt dit het makkelijk om te zien welke extra’s de uitnodiging helemaal afmaken. Er zit ook een flyer bij met informatie over hoe je je bestelling definitief kan maken.

Extra’s om je uitnodigingen zonder foto nog mooier te maken

Net als een cadeau verdient ook een uitnodiging een leuke verpakking. Kies daarom toffe extra’s als gekleurde enveloppen en matchende sluitzegels uit en pak de uitnodigingen leuk in. Ben je niet van plan de uitnodigingen te overhandigen, maar om ze op te sturen? Met voorgedrukte adresstickers maak je van je uitnodiging een klein feestje.

Uitnodigingen zonder foto klaar? Versturen maar!

Je bent bij de laatste stap van het bestelproces aangekomen: een verzendmethode kiezen. Hierbij heb je de keuze uit ‘direct versturen’ of ‘thuis ontvangen’. Beide opties hebben zo hun voordelen. Zo heb je nergens meer omkijken naar als je de uitnodigingen door ons laat versturen en biedt de uitnodigingen thuis ontvangen je de mogelijkheid om ze leuk in te pakken of ze zelf uit te delen. Welke verzendmethode je ook kiest; voor 20:00 uur besteld = (als je dat wilt) dezelfde dag verzonden. 

Bedankt dat jij er bent!

‘Bedankt’ is een klein woord, met een groots effect. Ook voelt het niet alleen fijn om bedankt te worden voor bijvoorbeeld klussen in je nieuwe huis, maar ook om bedankt te worden voor het helpen bij een feestje. Schroom dus niet om ‘dankjewel’ te zeggen tegen iemand die je geholpen heeft met een leuke bedankkaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.