Ga naar de inhoudGa naar het filter

Glitter en glamour uitnodigingen

Rode lippenstift, hoge hakken en heel veel pailletten... Geef jij binnenkort een schitterend glamourfeestje? Dan is het superleuk om toepasselijke glitter en glamour uitnodigingen te versturen. Want zo zet je jouw knalfeest alvast in de spotlights! Kies de leukste uitnodiging en laat het feest beginnen.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodiging glitter en glamour party 

Wil jij een over the top glitter en glamour party geven? Dan is het natuurlijk extra leuk als je gasten zich een echte filmster voelen. En dat begint bij een toffe glitter en glamour uitnodiging. Want echte Hollywoodsterren krijgen ook mooie uitnodigingen voor evenementen en feestjes. Met een glitter en glamour feest uitnodiging zet je meteen de toon en kunnen je gasten zich al verheugen op jouw feest. Rol die rode loper maar alvast uit!

✨ Tip: Kijk ook eens bij onze disco uitnodiging.

Glitter en glamour op jouw uitnodiging

Een thema feest ‘glitter en glamour’ vraagt natuurlijk om een feestelijke uitnodiging. Ga bijvoorbeeld voor een chique uitnodiging met gouden of zilveren accenten. Of creëer een luxe uitstraling met een zwarte of donkerblauwe achtergrond. En omdat jij een echte diva bent, kies je natuurlijk voor een kaart met een glamourfoto van jezelf. Heb je de leukste uitnodiging voor je glitter en glamour party uitgekozen? Voeg dan nog wat extra glitters toe in onze kaartmaker. Schrijf bijvoorbeeld een leuke tekst, voeg toffe figuren toe en kies een feestelijk kader. Zo hou je de paparazzi straks niet meer in toom!

✨Tip: Geef je uitnodiging echt iets extra’s met een mooie gouden envelop of een gouden sluitzegel. Zo maakt jouw glitter en glamour uitnodiging extra indruk!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.