Bedankkaarten
BedankkaartenJouw waardering in een persoonlijk kaartje
 • Eenvoudig personaliseren
 • De mooiste drukkwaliteit!
 • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd
Algemene bedankt kaarten
Bedankt algemeen
Juf en meester bedankkaartjes
Bedankt juf en meester
Bedankkaarten hulpverleners
Bedankt, hulpverleners
Rouw bedankkaartjes
Rouw bedankkaarten
Bedanktkaarten trouwdag
Bruiloft bedankjes
Bedankt voor het klussen
Bedankt voor het klussen
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
 • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
 • Eenvoudig personaliseren
 • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14890 beoordelingen

Bedankkaartjes maken

Bijzonder bedanken

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom je zo nu en dan iemand wilt bedanken. Diegene heeft je bijvoorbeeld geholpen bij het organiseren van een groot feest of je gesteund tijdens een moeilijke periode. Een bedankkaartje kan je helpen om iemand echt in het zonnetje te zetten.

Schrijf een persoonlijke tekst op jouw bedankkaartjes

Het kan lastig zijn om de juiste woorden voor op je bedankkaartjes te vinden. Hoe bedank je iemand die enorm veel voor je heeft gedaan of heel veel voor je betekent? Het antwoord is eigenlijk simpel: schrijf vanuit je hart en formuleer een persoonlijke boodschap. 

Wij geven je graag wat inspiratie voor een originele en bijzonder mooie tekst op onze pagina met bedankteksten.

Mooie momenten om te bedanken 

Er zijn diverse momenten waarop je een bedankkaart kunt sturen. Bijvoorbeeld na je bruiloft aan de aanwezigen, maar ook als iemand je heeft geholpen met klussen of als je iemand wil bedanken voor het oppassen

Veelgestelde vragen

Voor welke gelegenheden hebben jullie bedankkaartjes?

Kaartje2go heeft voor verschillende gelegenheden de leukste bedankkaartjes. Er zijn verschillende bijzondere situaties die om een ander type bedankkaartje vragen. Hebben vrienden of familieleden jullie ongelofelijk goed geholpen tijdens het klussen in jullie nieuwe woning? Wij hebben hiervoor de perfecte klus-bedankkaartjes gecreëerd. Past dat ene lieve nichtje al jaren op jullie kinderen zodat jullie af en toe een leuk avondje samen uit hebben? Stuur dan een bedankkaartje voor het oppassen. Heeft je kind een ontzettend mooi schooljaar gehad bij een bepaalde meester of juf? Bedank diegene met een speciale bedankkaart en stuur eventueel een cadeau mee. Wij hebben ook bedankkaartjes voor hulpverleners en natuurlijk algemene bedankkaartjes voor andere gelegenheden. Kortom, wij hebben kaartjes voor:

Hoe maak je een bedankkaartje?

Het maken van een bedankkaartje gaat eenvoudig en snel in de kaartmaker van Kaartje2go. Begin met een blanco kaartje of een kaart van onze designers. Bij een blanco kaart kies je ervoor om een leuke, persoonlijke foto toe te voegen vanaf je computer of social media kanalen. Voeg vervolgens de mooiste teksten, figuurtjes en kaders toe om de kaart verder te personaliseren. Een persoonlijk leuk kaartje in een handomdraai gemaakt. Wil je liever weten hoe je stapsgewijs een eigen kaartje maakt? Hieronder hebben wij het voor je uitgelegd.

Het maken of bewerken van een bestaand kaartje pak je als volgt aan:

 1. Kies bovenaan deze pagina de categorie waaruit jij je kaartje wilt zoeken.
 2. Bekijk alle leuke kaartjes en kies de mooiste kaart uit onze collectie.
 3. Dan zie je een overzicht met de verschillende zijdes van het kaartje. Klik op de button Kaart bewerken.
 4. Nu ben je in de kaartmaker. Hier kun je de verschillende zijdes van het kaartje bewerken. Voeg een tekst toe, met leuke kaders en figuurtjes. Geef er jouw persoonlijke draai aan. Let op: de achterkant kan niet bewerkt worden.
 5. Als je klaar bent met bewerken geef je het formaat van de kaart aan ons door. Je kan hierbij kiezen uit een kleine, normale of extra grote kaart. Verras de ontvanger met een extra grote kaart, die zal gegarandeerd een lach op zijn gezicht toveren!
 6. Kies vervolgens het adres, een bijpassende papiersoort en voeg eventueel een leuk cadeau toe. Ons assortiment aan cadeaus wordt namelijk steeds groter! Na het afronden van je bestelling krijg je een bevestigingsmail en zorgen wij dat het kaartje zo snel mogelijk verstuurd wordt.

Het maken van een eigen kaartje in de kaartmaker:

 1. Ga naar de pagina fotokaart maken en kies voor een blanco kaart of een bestaande kaart. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een leuke collagekaart met meerdere foto’s te ontwerpen.
 2. Voeg je eigen foto’s, figuren, kaders en teksten toe. Geef jouw kaart een persoonlijk tintje zodat jij het leukste kaartje kunt versturen.
 3. Kies het formaat en voeg eventueel een leuk cadeau toe. Bestel jouw persoonlijke kaartje en Kaartje2go gaat voor je aan de slag!

Kan ik een bedankkaartjes met foto maken?

Je kan eenvoudig en snel een leuk bedankkaartje met foto maken. Heb je een leuke foto op je telefoon of computer staan die je wil gebruiken op het kaartje? Je kan deze foto gemakkelijk en snel uploaden en bijvoorbeeld als achtergrond op de kaart gebruiken. Hiermee geef je het kaartje een leuk en persoonlijk tintje. Ga naar de categorie Fotokaarten maken en kies ervoor om jouw foto toe te voegen. Ontwerp de kaart en kies het juiste formaat. Een kind kan de was doen!

Wanneer komt mijn bedankkaartje aan?

Als je je kaartjes op een werkdag voor 20:00 uur bestelt, verzenden wij ze dezelfde dag nog. PostNL helpt ons met de bezorging van de kaartjes. PostNL bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. Wij hebben de bezorgdagen voor je op een rijtje gezet:

 • Maandag voor 20:00 uur besteld: dinsdag geleverd
 • Dinsdag voor 20:00 uur besteld: woensdag geleverd
 • Woensdag voor 20:00 uur besteld: donderdag geleverd
 • Donderdag voor 20:00 uur besteld: vrijdag geleverd
 • Vrijdag voor 20:00 uur besteld: zaterdag geleverd
 • Zaterdag en zondag besteld: dinsdag geleverd

Let op: In verband met corona kan het zijn dat de levering van je kaartjes meer tijd in beslag neemt (2 tot 4 werkdagen).

Kan ik ook een bedankkaartje naar mezelf versturen?

Uiteraard is het mogelijk om een bedankkaartje naar jezelf te versturen. Na het invoeren van je eigen adres kan je kiezen voor een pakketje kaarten. Kies vervolgens voor 1 als aantal, de kaart zit dan inclusief envelop (en een lege achterkant) in een kartonnen envelop. Nu kun je de kaart in persoon overhandigen. Zo zie je direct de reactie van jouw oppashulp, juf of meester, super leuk!