Ga naar de inhoudGa naar het filter

Sweet 16 uitnodiging maken

It’s party time! Je bent 16 jaar geworden, of misschien wil je wel iemand die net 16 is geworden verrassen. Ontdek onze collectie met leuke kaartjes en nodig je besties uit.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging sweet 16 verjaardagsfeest maken

Je kunt hier jouw sweet 16 uitnodiging maken. Bewerk je een bestaand kaartje of ga je voor een eigen ontwerp?

Onze kaartjes

Deze bijzondere leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos: wil je het uitgebreid vieren met een dansfeest op locatie of nodig je mensen uit voor een grote sweet 16 barbecue. Of heb je het liever knus en vier je jouw zestiende verjaardag gezellig met een paar vrienden en/of vriendinnen. Waar je ook voor kiest, het wordt een tijd om nooit te vergeten. Het leuke is dat het feest voor jou al bij de voorbereidingen begint. Je wilt de datum en locatie bepalen, de gastenlijst opstellen en ervoor zorgen dat de gasten een toffe uitnodiging ontvangen. 

Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Er zijn nog meer leuke voordelen zoals je eigen adresboek, de gratis proefdruk en bonuspunten (sparen voor korting op je volgende kaart). Tel uit je winst!

Zelf een sweet 16 uitnodiging ontwerpen 

Voor het maken van een uitnodiging voor een 16e verjaardag zijn geen regels, behalve dat het bij jou moet passen. Misschien heb je gekozen voor een themafeest en wil je dat dit op de uitnodiging met één blik duidelijk wordt voor de gasten. Of misschien ben je gek op voetbal en wil je dat verwerken op de uitnodigingskaart voor je sweet 16 feest. En welke stijl wil je precies: stoer, romantisch of modern? Je kunt daarin echt alle kanten op. Start bijvoorbeeld met een blanco kaart of fotokaart en geef het je eigen stijl mee. Bij Kaartje2go hebben we allerlei soorten en maten kaarten waarmee jij mensen kunt uitnodigen voor een onvergetelijke aftrap van jouw 16e levensjaars. Kijk ook eens naar onze verrassingsfeest uitnodiging of tuinfeest uitnodiging voor meer inspiratie.

Tekst uitnodiging sweet 16

Met het ontwerp kun je al veel kanten op, maar de tekst op de uitnodiging van een 16e verjaardag biedt ook mogelijkheden. Voorop de kaart kun je bijvoorbeeld je naam neerzetten en laten zien dat het een uitnodiging voor een sweet 16 is. Waar je de overige informatie voor je gasten plaatst, is aan jou. Voor de gasten is het in ieder geval handig om te weten op welke datum, hoe laat en waar ze het feest met jou kunnen vieren. Ook activiteiten zijn handig om te vermelden. Bij een verjaardag horen cadeautjes, dus als je cadeauwensen hebt kun je dat ook op de kaart zetten. Wordt er iets van de gasten verwacht, bijvoorbeeld dat ze iets meenemen, dan is het handig om die verwachtingen op de uitnodiging te schrijven. En vergeet niet te delen dat je er erg veel zin in hebt! 

Uitnodigingen sweet 16 feest versturen 

Er is een mooi kaartje gemaakt en je vrienden en vriendinnen kunnen niet wachten op het feestje. Je bent er bijna, alleen de kaartjes nog versturen. De kaartjes kunnen direct verstuurd worden. Vraag met de adresverzoeker de adressen van je vrienden op en klik op versturen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Wil je de kaartjes liever thuis ontvangen? Dit kan natuurlijk ook. Ontvang de sweet 16 kaartjes in een mooi pakketje thuis. Zo kun je de kaartjes verder pimpen met leuke extra’s, zoals gekleurde enveloppen, mooie sluitzegels en gave adresstickers. Deel ze daarna uit op het schoolplein of op de sportvereniging. 

Een uitnodiging voor jouw sweet 16 maken is makkelijk en snel te doen. Kies het leukste kaartje uit de rij:

  • Klik vervolgens op kaart bewerken.
  • Voeg leuke figuren, kaders en symbolen toe. 
  • Schrijf een mooie tekst waarin je je bff’s uitnodigt.
  • Bestel de gratis proefdruk of rond de bestelling direct af!

Ja, dat kan zeker! Bestel de gratis proefdruk en ontvang een leuk pakketje thuis met het kaartje en informatie over de extra’s. Voel het kaartje goed in je handen en zet hem op de tafel. Gaat dit het sweet 16 kaartje worden? Hij staat klaar in je account. Handig!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.