Ga naar de inhoud

Sweet 16 uitnodiging maken

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

It’s party time! Je bent 16 jaar geworden of misschien wil je wel iemand die net 16 is geworden verrassen. Deze bijzondere leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos: wil je het uitgebreid vieren met een dansfeest op locatie of nodig je mensen uit voor een grote sweet 16 barbecue. Of heb je het liever knus en vier je jouw zestiende verjaardag gezellig met een paar vrienden en/of vriendinnen. Waar je ook voor kiest, het wordt een tijd om nooit te vergeten. Het leuke is dat het feest voor jou al bij de voorbereidingen begint. Je wilt de datum en locatie bepalen, de gastenlijst opstellen en ervoor zorgen dat de gasten een toffe uitnodiging ontvangen. Voor dat laatste zit je goed bij Kaartje2go. Je kunt hier jouw sweet 16 uitnodiging maken én versturen. Wil je juist een 16-jarige feliciteren? Bekijk dan onze verjaardagskaarten.

De uitnodiging voor jouw sweet 16 party

Voor het maken van een uitnodiging voor een 16e verjaardag zijn geen regels, behalve dat het bij jou moet passen. Misschien heb je gekozen voor een themafeest en wil je dat dit op de uitnodiging met één blik duidelijk wordt voor de gasten. Of misschien ben je gek op voetbal en wil je dat verwerken op de uitnodigingskaart voor je sweet 16 feest. En welke stijl wil je precies: stoer, romantisch of modern? Je kunt daarin echt alle kanten op. Bij Kaartje2go hebben we dan ook allerlei soorten en maten kaarten waarmee jij mensen kunt uitnodigen voor een onvergetelijke aftrap van jouw 16e levensjaar.

Uitnodiging 16 jaar met foto's

Wil je de uitnodiging een persoonlijke touch geven, dan kan dat haast niet beter dan met foto’s. Je kunt bijvoorbeeld een uitnodiging voor je sweet 16 maken met foto’s van jezelf: één van nu en één van vroeger. Of juist een feestelijke foto met vriend(inn)en om alvast in de sfeer te komen. Een uitnodiging voor je verjaardag met alleen een foto van nu is natuurlijk ook hartstikke leuk. Wil je liever geen foto’s van jezelf, dan kun je ook kiezen voor een foto die je zelf hebt gemaakt of een bestaande illustratie of afbeelding die bij jou past.

Tekst uitnodiging verjaardag 16 jaar

Met het ontwerp kun je al veel kanten op, maar de tekst op de uitnodiging van een 16e verjaardag biedt ook mogelijkheden. Voorop de kaart kun je bijvoorbeeld je naam neerzetten en laten zien dat het een uitnodiging voor een sweet 16 is. Waar je de overige informatie voor je gasten plaatst, is aan jou. Voor de gasten is het in ieder geval handig om te weten op welke datum, hoe laat en waar ze het feest met jou kunnen vieren. Ook activiteiten zijn handig om te vermelden. Bij een verjaardag horen cadeautjes, dus als je cadeauwensen hebt kun je dat ook op de kaart zetten. Wordt er iets van de gasten verwacht, bijvoorbeeld dat ze iets meenemen, dan is het handig om die verwachtingen op de uitnodiging te schrijven. En vergeet niet te delen dat je er erg veel zin in hebt!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.569 beoordelingen