Ga naar de inhoudGa naar het filter

Foute party uitnodigingen

Van línks... Naar réchts! Onze foute party uitnodigingen zijn alleen al een feestje om naar te kijken. Het leukste aan een foute party is dat alles fout mag zijn: de kleding, muziek en natuurlijk de uitnodiging. Daarom mag je lekker losgaan met je uitnodiging, want alles kan en alles mag. Kies je favoriete uitnodiging en maak het zo fout als je kan. Proud to be fout!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Proud to be fout uitnodiging 

Is het bij jou ook altijd bloed, zweet en trááánen als je een uitnodiging voor een foute party moet maken? Wij helpen je graag mee om de foutste kaart van het jaar samen met jou te maken! Een foute party is een superleuk thema, omdat er geen grenzen zijn. Lekker dansen op de foutste hits in je foutste outfit, zoals een panterbroek met een glittertop en een roze pruik. Je kan het zo gek niet bedenken, het mag en kan allemaal op de foute party. Net zoals de uitnodigingen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie panter uitnodiging, met glitters en felle kleuren? Ga helemaal los en hou je niet in. Less is more is hier niet van toepassing. Het kan niet fout genoeg zijn! 

Maak je foute party uitnodiging extra persoonlijk

Binnen het thema foute party heb je ook nog extra thema’s, zoals een disco of glitter en glamour party. Wat je ook kiest, de uitnodiging is makkelijk te matchen met het thema en nog fouter te maken in onze kaartmaker. Voeg hier foute figuren toe, zoals een panter, discobal of extra glitter. Er is ook nog ruimte voor jouw eigen foute foto. Zo maak je de uitnodiging nog leuker.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.