Ga naar de inhoud

Uitnodiging housewarming

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten
 • CO2-neutraal gedrukt

Housewarming uitnodigingen maken

De uitnodiging voor je housewarming kun je heel eenvoudig zelf maken. Kies één van de leuke uitnodigingskaartjes uit de collectie of ontwerp je eigen kaart. 

Leuke trends en stijlen

Heb je al een idee wat voor housewarming uitnodiging je wil bestellen? Bij Kaartje2go is de keuze reuze. Kies bijvoorbeeld voor een gave goudlook, botanische stijl of een grappig kaartje. We verzamelen ook de nieuwste uitnodigingen trends voor je, zo weet je zeker dat je een hip kaartje verstuurt. Ontdek het allemaal in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Bekijk voor meer inspiratie ook de familiedag uitnodigingen of de inhaalfeestje uitnodigingen.

Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Je kunt ook makkelijk online je adresboek beheren en alvast een kaartje inplannen. Daarnaast profiteer je van extra kortingen. Het grootste voordeel is misschien wel de gratis proefdruk. Zo weet je namelijk zeker dat je de leukste housewarming uitnodiging verstuurt. Dit feestje kan niet meer mis gaan! 

Zelf een housewarming uitnodiging ontwerpen

Start met een blanco kaart en leef je helemaal uit in de kaartmaker. Of bewerk een bestaand kaartje uit de galerij, zo maak je het jezelf nog makkelijker. Je kan de kaarten volledig aanpassen: de tekstkleur, tekst, achtergrond en het lettertype kun je allemaal bewerken. Daarnaast zijn er veel leuke elementen toe te voegen: je eigen foto’s, figuren, fotokaders en achtergronden. Zo is het een feestje om je eigen housewarming uitnodiging te maken. 

Originele foto ideeën voor een housewarming kaartje

 1. Voeg een foto toe van jullie zelf in kluskleren of verhuiskleren. Voor het leukste resultaat: kies een lekker gekke foto uit.
 2. Verbouwing achter de rug? Plaats een voor en na foto op de kaart om het resultaat zichtbaar te maken.
 3. Hou iedereen in spanning door alleen een foto van voor de verbouwing of verhuizing te laten zien. Gegarandeerd dat iedereen wil weten hoe jouw nieuwe stulpje eruitziet. 
 4. Maak een leuke uitnodiging met fotocollage en voeg foto’s toe van belangrijke momenten tijdens de verbouwing. Dit is ook leuk als er een nieuw huis voor je is gebouwd.
 5. Maak een afbeelding met de route van je oude woning naar je nieuwe stek. De route kun je leuk als achtergrond toevoegen.

Je maakt makkelijk en snel een leuke housewarming uitnodiging. Voor je het weet staan je familie en vrienden al op de stoep.

1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. 
2. Bewerk het kaartje door een leuke foto te uploaden en figuren en kaders op de kaart te plaatsen. 
3. Schrijf een leuke tekst op de kaart of gebruik een uitnodigingstekst van onze tekstschrijvers. 
4. Klik direct op ‘Versturen’ of bestel de gratis proefdruk.

Housewarming uitnodigingen bestellen 

Yes! Je hebt een leuke uitnodiging gemaakt. Nu is het tijd om de kaartjes te bestellen.

Ja, dat kan zeker! Bestel een gratis proefdruk en ontvang een pakketje thuis. Hierin zit het kaartje en een waaier met meer informatie over onze enveloppen en papiersoorten. Je hoeft alleen een gratis account aan te maken en te zorgen dat je bent ingelogd. Voel het kaartje goed aan in je handen en zet hem op de keukentafel. Is dit het perfecte kaartje? Bestel hem met een simpele klik vanuit je account. 

Extra’s om je housewarming uitnodiging nog mooier te maken

Wil je de uitnodiging nog verder opvrolijken? Bestel dan leuke extra’s voor de allerleukste uitnodiging. Denk hierbij aan papiersoorten, gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers.

Housewarming uitnodigingen versturen 

Het versturen van je uitnodigingen is een feestje. Hoe dit in zijn werk gaat? 

Direct versturen 

Tijdens het bestellen kun je kiezen voor het direct versturen van je housewarming uitnodigingen. Voeg vooraf de adressen van je gasten toe aan je adresboek. Dit kun je snel doen via een linkje van de adresverzoeker. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.  

Thuis ontvangen

Je kunt de kaartjes ook thuis ontvangen. Ze worden dan verstuurd in een pakketje met gratis witte enveloppen. De eventuele opfleurende extra’s worden hierin ook meegeleverd. Zo kun je nog wat persoonlijks op de kaart schrijven of de kaartjes zelf rondbrengen. Kies voor adresstickers als je de kaartjes zelf nog op de bus gaat doen.

Een groot voordeel van Kaartje2go: Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Hulp nodig bij het bestellen van je housewarming uitnodigingen?

Heb je nog vragen? Lees dan de veelgestelde vragen door of neem contact op met team klanttevredenheid. We hebben ook een blog over feestjes vieren, lees deze door voor meer feestelijke inspiratie.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.767 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.