Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Opa- en Omadag kaarten

De leukste kaarten voor je opa en oma!

Wil je een leuke en originele opa en oma dag kaart maken om je grootouders mee te verrassen? Voor deze bijzondere dag kan je kiezen voor een unieke kaart uit onze speciale opa en oma dag collectie. Jij maakt de kaart, en wij bezorgen hem als echte kaart bij je opa en oma in de bus. Onze opa en oma kaarten kun je helemaal persoonlijk maken met eigen teksten en foto's. Bijvoorbeeld een leuke foto van opa en oma, of eentje van jezelf natuurlijk! Je kan ook leuke figuren toevoegen zoals hartjes en balonnen. Ben je voor het eerst bij kaartje2go en wil je het eens uitproberen? Voor nieuwe klanten is de 1e kaart gratis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Opa & Omadag kaarten maken met plezier

De Opa-en Omadag kaarten van Kaartje2go zijn speciaal ontworpen voor opa en oma: hip en origineel. Je kiest een kaart uit de collectie of een van de speciale opa kaarten of oma kaarten. En elke Opa- en Omadag kaart kun je helemaal ontwerpen zoals jij dat wilt.

Ontstaan Opa en Oma dag

De dag voor opa en oma is in 2004 als initiatief van Jonge gezinnen b.v. gecreeërd om een mooi moment te maken om stil te staan bij de rol van de oude dag voorziening in de negentiende eeuw.

Wil je een kaartje sturen voor Vaderdag of Moederdag? Kijk dan eens bij onze vaderdag kaarten of moederdag kaarten!