Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten met opbeurende teksten

Wil je iemand opbeuren? Stuur dan nu een opbeurende spreukenkaart van Kaartje2go. Je kan jouw spreukenkaart ook helemaal zelf maken. Zet nu jouw eigen opbeurende spreuk op je eigen kaart! 

Bezorg iemand een blije dag met deze opbeurende kaarten

Bij Kaartje2go weten we hoe belangrijk het is om iemand een steuntje in de rug te geven. Daarom maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk om jouw eigen opbeurende kaart te creëren. In slechts drie simpele stappen transformeer je jouw goede bedoelingen naar een tastbaar gebaar van liefde en steun!

  1. Kies jouw kaart: Neem een kijkje in onze collectie van opbeurende kaarten. Liever iets unieks? Geen probleem, je kunt ook helemaal zelf je kaart ontwerpen

  2. Personaliseer jouw kaart: Klik op "Kaart bewerken" om jouw kaart helemaal naar wens te maken. Voeg eigen foto's, vrolijke figuren en kaders of een leuke tekst toe (vergeet onze inspirerende kaartteksten niet te bekijken!

  3. Verstuur jouw kaart: Vul het adres en de verzenddatum in en laat de magie zich verder verspreiden.

Uiteraard is ook het versturen van een kaart supergemakkelijk. Vul simpelweg het adres en de verzenddatum in, en wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw opbeurende bericht op tijd ontvangt. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, doen we de kaart nog dezelfde dag op de post. In 95% van de gevallen ligt hij de volgende dag al op de deurmat van de ontvanger.

Opbeurende kaarten voor elk moment

Je kunt een opbeurende beterschapskaart sturen, maar ook als iemand even een moeilijke tijd doormaakt, kun je met een sterkte kaart veel betekenen. Kijk ook eens bij onze collectie vriendschapskaarten met wijze én hilarische spreuken of stuur iemand een hart onder de riem kaart.

Opbeurende teksten voor een kaartje

Wil je iemand graag een opbeurende kaart sturen? Dan hoort daar natuurlijk ook een opbeurende tekst bij! Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal teksten voor je verzameld.

  • Leer van gisteren, leef vandaag, droom van morgen.
  • Liefde en vriendschap zijn de zin van ons bestaan.
  • Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift—that is why we call it the Present!
  • When God puts a burden upon us, he lays his hand underneath, so that the burden may not be too heavy for us
  • Koester het verleden, leef het heden, verheug je op de toekomst
  • Liefde en vriendschap vormen het kompas van ons bestaan
  • Als God je een last geeft, geeft hij je ook de kracht om het te dragen

Op zoek naar meer inspiratie? Hier vind je talloze teksten voor op een wenskaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.