Ga naar de inhoud

Kaarten met opbeurende teksten

Wil je iemand opbeuren? Stuur dan nu een opbeurende spreukenkaart van Kaartje2go. Je kan jouw spreukenkaart ook helemaal zelf maken. Zet nu jouw eigen opbeurende spreuk op je eigen kaart! 

Opbeurende kaarten

Een opbeurende kaart van Kaartje2go werkt pas echt opbeurend! In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen spreukenkaart.

  1. Kies een kaart uit onze collectie opbeurende kaarten, of je maakt je eigen kaart helemaal zelf.
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart verder te personaliseren. Je kan zelf foto's en teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor spreukenkaarten) en leuke figuren en kaders toevoegen zodat het echt jouw eigen kaart wordt.
  3. Stuur 

Een opkikkertje sturen? Bekijk onze kaarten om iemand op te vrolijken

Is iemand ziek en wil je graag sterkte of beterschap wensen? Stuur dan een van onze opkikkertjes en hopelijk is de zieke snel weer beter.

Wil je een vriend of vriendin graag een hart onder de riem steken? Kijk dan ook eens bij onze vriendschapskaarten met een spreuk!

Opbeurende tekst voor een kaartje

Wil je iemand graag een opbeurende kaart sturen? Dan hoort daar natuurlijk ook een opbeurende tekst bij! Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal teksten voor je verzameld.

--------------------

Leer van gisteren,

leef vandaag,

droom van morgen.

--------------------

Liefde en vriendschap zijn de zin van ons bestaan.

--------------------

Yesterday is history,

tomorrow is a mystery,

today is a gift,

that is why we call it the Present!

--------------------

When God puts a burden upon us

he lays his hand underneath

so that the burden may not be too heavy for us.

Opbeurende kaart sturen

Een opbeurende kaart versturen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de het adres van de ontvanger en verzenddatum in te vullen en wij doen de rest. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je opbeurende spreukenkaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt deze al de volgende dag op de deurmat.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.286 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.