Ga naar de inhoudGa naar het filter
Welkom thuis kaarten

Welkom thuis kaart

🏠 Welkom thuis! Of een bekende nou terugkomt van een verre reis of een ziekenhuisbezoek; je wilt diegene een warm welkom heten. En dat doe je natuurlijk met een welkom thuis kaart. De ontwerpers van Kaartje2go hebben een gezellige collectie vol welkom thuis kaarten gemaakt. Stuur dus nu een welkom terug kaart en maak zijn of haar thuiskomst onvergetelijk.

Kaart welkom thuis uit ziekenhuis

Er is niks zo fijn als thuiskomen na een langdurig ziekenhuisbezoek. Je kunt weer slapen in je eigen bed, knuffelen met je huisdier en eten waar je zin in hebt. Toch is thuiskomen nóg fijner als er een welkom thuis uit het ziekenhuis kaart op je wacht. Daarom kun je onze welkom thuis kaarten eenvoudig omtoveren tot een welkom thuis uit het ziekenhuis kaart. Zo is je kaartje passend voor iemand die naar huis mag na een operatie, onderzoek, bevalling of ziekteperiode. 

🤒 Tip: Is iemand bij thuiskomst nog niet helemaal beter? Combineer dan je welkom thuis kaartje met een beterschapskaart

Welkom thuis kaart na vakantie

Welcome home, bienvenido a casa, willkommen zuhause… Na een fantastische vakantie is jouw favoriete reiziger weer terug met een koffer vol verhalen en mooie herinneringen. En wat is het fijn dat hij of zij heelhuids is thuisgekomen. Tijd om een welkom thuis kaart na vakantie te versturen. Zo is het thuiskomen in ons koude kikkerlandje toch een warm moment. Ben je de perfecte welcome home kaart nog niet tegengekomen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze vakantie kaarten. Met een paar kleine aanpassingen heb je zo een welkom thuis na vakantie kaart gemaakt. 

Zelf een welkom thuis kaartje maken

Er zijn ontzettend veel redenen om een welkom thuis kaart te versturen. Misschien is je dierbare net terug van een werktrip, stage in het buitenland of langdurig ziekenhuis bezoek. Daarom maak je eenvoudig zelf een welkom terug kaart, zodat het kaartje perfect bij de situatie past. Kies een kaart uit de collectie “Welkom thuis kaart” en klik op “Kaart bewerken”. Voeg vervolgens figuren en kaders toe om het kaartje extra gezellig te maken. Komt iemand terug van een vakantie of wereldreis? Maak dan een fotokaart met kiekjes van deze bijzondere trip. Voor een extra warm thuiskomen voeg je trouwens eenvoudig een cadeau aan je welkom kaart toe. 

✍️ Welkom terug teksten: Een welkom thuis kaart is niet compleet zonder bijpassende tekst. Voor inspiratie kun je bij ons blogartikel met welkom thuis teksten terecht.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.