Ga naar de inhoud
Welkom thuis kaartenEen warm welkom dankzij jouw kaartje

Welkom thuis kaarten

Geef een warm ontvangst, met een welkom thuis kaart!

Of een bekende nou terugkomt van een maandenlange reis of een korte vakantie: je wilt diegene een warm welkom heten! Je kunt dit natuurlijk doen door hem of haar even op te bellen, maar een andere originele manier is om de reiziger te verrassen met een leuke welkom thuis kaart. 

Vier de thuiskomst van je geliefde

Voorheen waren welkom thuis kaarten erg populair. De laatste tijd wordt er vaak enkel een berichtje via de telefoon naar de reiziger gestuurd. Dit terwijl we allemaal zo blij zijn dat de geliefde in kwestie veilig en wel thuis is gekomen! Vier het dus uitbundig met een kaartje en eventueel een groot feest als iemand thuiskomt van een wereldreis. 

Inspiratie opdoen met welkom thuis teksten 

Wij hebben een aantal originele en grappige welkom thuis teksten voor je op een rij gezet! Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen met jouw kaartje. Deze teksten kunnen je helpen met het opdoen van inspiratie voor jouw persoonlijke boodschap. Veel plezier!

Door zelf een welkom thuis kaartje te maken geef je jouw dierbaren een extra warm thuiskomen. Dit doe je eenvoudig en snel in onze kaartmaker. Kies een kaart uit onze welkom thuis collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg vervolgens figuren, foto’s en kaders toe om het kaartje extra gezellig te maken. Ook kun je een tekst toevoegen om te laten weten hoe blij je bent dat je dierbare weer thuis is. Kies de grootte van je kaart, vul de adresgegevens in, en je kaart is klaar voor verzending!

Natuurlijk! Kies een fotokaart om te bewerken of tover zelf een van onze welkom thuis kaarten om tot een fotokaart. Je kunt foto’s uploaden vanaf je computer, telefoon en social media kanalen. Onze tip? Speur ook eens de social media kanalen af van de wereldreiziger die jouw kaartje straks gaat ontvangen. Een vakantie of lange reis levert vaak supermooie kiekjes op. Een kaartje met die wereldse foto’s geeft de ontvanger vast een warm gevoel van binnen.

Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.228 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.