Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten om succes te wensen

Succes kaarten maken voor iemand die een school examen of rijexamen moet doen? Maak een leuke succes kaart en wens iemand geluk! Voeg een leuke foto, een lieve tekst en een mooie papiersoort toe aan je succes kaart. Zelf kun je vaak niets doen om diegene te helpen, maar je kunt wel laten blijken dat je hoopt dat het goed gaat! Je geeft de ontvanger hiermee nog meer vertrouwen in zijn kunnen, wat natuurlijk ook effect heeft op de afloop. Maak dus snel een succes kaart en laat weten dat je duimt voor diegene!

Succes wensen voor een belangrijk moment met leuke succes kaarten

Een examen of spannende presentatie is vaak een belangrijk moment. Iemand heeft misschien wel een periode van veel leren achter de rug of heeft veel voorbereidingen getroffen voor deze spannende dag. Na al dat harde werken is er nog één moment om te knallen en daar heeft diegene jouw succes wensen voor nodig! Stuur een leuke succes kaart met jouw gelukwensen, zodat de ontvanger weet dat hij of zij er niet alleen voor staat. Jouw succes wensen kunnen namelijk zorgen voor de positiviteit die de ontvanger net even nodig had! Stuur bijvoorbeeld een kaart met ‘Succes met je examen’, ‘You can do it!’ of ‘Veel geluk’ en geef de ontvanger wat positieve energie. 

Geluk en succes wensen met een succes kaart

Een succes kaart maak je heel eenvoudig bij Kaartje2go. Kies als eerste een leuke kaart die bij de gelegenheid en bij de ontvanger past. Ga bijvoorbeeld voor een kaart met een klavertje vier, want door zijn zeldzaamheid staat een klavertje vier voor geluk. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een succes kaart met een stapel boeken of met een speelse tekst. Voeg ook de naam van de ontvanger toe aan de voorkant en zet vrolijke figuren aan de binnenkant, zoals een klavertje vier of een hoefijzer. Als laatste schrijf je een leuke tekst om de ontvanger een hart onder de riem te steken. Met jouw succes kaart voor een examen of spannende dag weet de ontvanger dat je aan hem of haar denkt!

Wil je iemand succes wensen met een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze felicitatiekaarten voor een nieuwe baan.

Succes kaart maken bij Kaartje2go

Bestel je je succes kaarten op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we deze dezelfde dag nog. Zo is je succes kaart heel snel bij de ontvanger om jouw succes wensen over te brengen! En als blijkt dat alles gelukt is en de ontvanger een positieve uitslag ontvangen heeft, dan is het leuk om diegene te feliciteren. Kies een van de leuke geslaagd kaarten of kijk tussen onze felicitatiekaarten voor de juiste gelegenheid. Natuurlijk kun je ook met een blanco kaart beginnen en zelf een kaart ontwerpen met een leuk kader, figuren en een mooie foto! Of kies een andere wenskaart.

Hoe maak ik een kaart om succes te wensen?

Een kaart is de perfecte manier om iemand succes te wensen. Zo’n kaart blijft dagen in het vizier van de ontvanger en geeft hem of haar de benodigde motivatie en focus om het doel te halen. Wij leggen uit hoe je zo’n succes kaart maakt.

  • Geschatte kosten: 2 Euro
  • Materialen: Een kaartje van Kaartje2go
  • Hulpmiddelen: Online kaartmaker
  • Geschatte totale tijd: 15 Minuten

Kies een kaart

Een succes kaart maken begint bij het kiezen van de juiste kaart. Waar wil je iemand succes mee wensen? Met een nieuwe baan, een examen of met iets anders? Bekijk de kaartencollectie en vind de kaart geschikte kaart.

 

Personaliseer de kaart

Nadat je de kaart hebt gekozen is het tijd om deze te personaliseren. Dat kan eenvoudig en snel in de kaartmaker. Voeg figuren, foto’s en een leuke tekst toe om de kaart helemaal af te maken.

Stuur de kaart en wens geluk!

Ben je klaar met het maken van de kaart? Verstuur deze dan naar de ontvanger om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Kies tijdens het bestellen de verzenddatum om te zorgen dat jouw kaart op het juiste moment aankomt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.