Ga naar de inhoudGa naar het filter
Moederdagkaarten

Moederdag kaart

Moederdagkaart tegoedbon ticket met bloemetjes
Zo trots op jou met rood hartje
Moederdagkaart tegoedbon high wine goud ticket foto hartjes
Beige moederdagkaartje met hartje jij bent de allerliefste
Moederdagkaart voor de liefste mama met bloemen
Woordenboek moederdagkaart voor alle moederfiguren!
Moederdagkaart liefste oma geel met hartjes
Moederdagkaart liefste mama beer hartjes goud dieren
Moederdag Save the Date tegoedbon kalender met bloemen
Grappige Moederdag kaart als tegoedbon met foto's
Moederdagkaartje voor een sterrenmoeder roze
Fleurige Moederdag kaart mama met bloemen
extra's bij je kaartje
Liefdevolle moederdagkaart 3d harten hartjes goud foto
Moederdagkaartje eekhoorn met bos bloemen
Moederdagkaart liefste mama zachtroze met hartjes
Moederdag tegoedbon etentje met illustraties en foto's
Moederdag handen hart
Moederdag kaart I love you to the moon and back
Roze moederdagkaart voor een nieuwe moeder met citroentjes
Moederdag kaart voor een overleden moeder hartjes goud foto
Moederdagkaart sterkte met bloemen
Moederdagkaart sterkte madeliefjes denk aan je
Modern klassieke moederdagkaart met illustratie van orchidee
Moederdag kaart liefste mama roze waterverf gouden spetters

Moederdag 2023 is het moment om je moeder te verwennen. Op zondag 14 mei zorg je voor het ontbijt en leg je mama even lekker in de watten. Daar hoort natuurlijk ook een lief kaartje bij om je mama een fijne moederdag te wensen. Daarom wil je natuurlijk online je eigen leuke moederdagkaartje maken. Moeders zijn namelijk gek op het ontvangen van kaarten. Schrijf een lieve tekst en maak heel eenvoudig je moederdagkaart.

Moederdagkaarten maken

De kaarten van Kaartje2go zijn uniek en origineel. Speciaal voor Moederdag hebben wij een hele collectie met mooie moederdagkaarten. Hier vind je lieve, grappige, klassieke en hippe moederdagkaartjes. Maar ook kaarten met hartjes, dieren en bloemen kun je makkelijk vinden met het filter.  Jij kan elke moederdagkaart helemaal persoonlijk ontwerpen; maak bijvoorbeeld een kaart met haar eigen naam. Of wat dacht je van een tegoedbon als kaartje? We hebben zelfs moederdagkaarten in het Fries! Zo is er voor elke moeder wat wils. 

Ben je niet zo goed in het knutselen van een wenskaart voor moederdag? Maak dan online in onze kaartmaker je eigen, persoonlijke moederdag kaart. Kies een kaart uit de collectie en pas de achtergrond, het lettertype en de kleuren aan naar je smaak.

Moederdag kaart met foto

Het leukste moederdag kaartje maak je met een eigen foto. Met een kaartje plus een eigen foto van jullie gezin maak je de kaart persoonlijk en uniek. Een foto van je moeder toen ze net moeder was geworden is ook leuk. Zoek een mooie foto uit en voeg deze toe aan de kaart. Maak gebruik van de effecten en kaders om de foto er nog meer uit te laten springen. Wil je nog een stapje verder gaan, versier dan ook de kaart met leuke figuren en kaders. 

Moederdagkaartje voor alle moederfiguren

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig een leuke moederdagkaart. Gebruik het filtermenu om de kaart te zoeken die perfect bij de ontvanger past. Bijvoorbeeld een kaart voor als mama voor het eerst moeder is geworden. Door online een kaart te maken kun je heel gemakkelijk je moeder, bonusmoeder, schoonmoeder, grootmoeder of misschien een wensmoeder een lieve boodschap sturen. 

TIP: Verstuur de moederdagkaart een paar dagen voor Moederdag naar jezelf, zo kun je de kaart op 14 mei persoonlijk aan mams overhandigen. 

Teksten voor op je moederdagkaartje

Maak je een moederdag kaart, dan mag een leuke tekst op het kaartje natuurlijk niet ontbreken. In de kaartmaker kun je heel gemakkelijk je eigen tekst toevoegen of een voorbeeldtekst kiezen en het lettertype, de kleur en de grootte aanpassen. Weet je niet wat je op je moederdag kaart moet schrijven? Lees ons blog: wat zet je op een moederdag kaart?

Tip: ook voor vaderdagkaarten kun je bij Kaartje2go terecht.

Veelgestelde vragen over moederdag kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.