Moederdag kaart maken

Verras je moeder met een moederdag kaart

Stuur je allerliefste moeder een originele moederdagkaart uit onze unieke collectie! Deze moederdagkaarten zijn exclusief bij Kaartje2go verkrijgbaar. De kaarten en de website van Kaartje2go zijn meerdere malen als beste getest. Zowel door de Consumentenbond als door Vara’s Kassa. Bovendien zijn de moederdagkaarten van Kaartje2go erg vriendelijk geprijsd. 

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Daarom Kaartje2go

Kaartje2go krijgt een9.6 van 10uit 9467 beoordelingen

Moederdag kaarten maken met plezier

De moederdag kaarten van Kaartje2go zijn uniek, en origineel. Je kiest uit de grootste collectie kaarten en elke moederdagkaart helemaal persoonlijk ontwerpen, bijvoorbeeld een kaart met haar eigen naam.

Moederdag kaart met foto

Het leukste moederdag kaartje maak je met een eigen foto. Van je gezin, van jezelf, of bijvoorbeeld van toen je moeder net moeder was geworden! Daarnaast kun je allemaal leuke effecten en kaders toevoegen aan je foto. We hebben ook een heleboel leuke figuren en kaders waar je jouw kaart mee kan versieren.  

Moederdagkaart teksten

Natuurlijk moet je ook een leuke tekst op je kaartje zetten. In de kaartmaker kun je heel gemakkelijk je eigen tekst op een kaartje zetten. Je kan het lettertype, de kleur en de grootte aanpassen. Het is zelfs mogelijk om een tekst met je eigen handschrift te maken! Weet je niet wat je op je Moederdag kaart moet zetten? Kijk dan eens bij onze teksten voor Moederdag kaarten.

Ontstaan Moederdag

Moederdag zoals wij deze kennen komt uit Amerika en is bedacht door Anna Jarvis. Haar grote voorbeeld was haar moeder voor wie ze veel respect had. Haar moeder stierf in 1906 op de tweede zondag in mei. Daardoor kwam ze op het idee om haar moeder te eren op deze dag. Op de tweede zondag in mei in 1907 werd in haar woonplaats voor het eerst Moederdag gevierd. Uiteindelijk werd op 8 mei 1914 Moederdag uitgeroepen tot een nationale feestdag.