Ga naar de inhoudGa naar het filter
Liefde-kaarten

Liefde kaarten

Liefde is… kaarten sturen! En dat doe je zo, bij Kaartje2go. Kies een liefdeskaart uit onze uitgebreide collectie of maak zelf een lief kaartje. Ben je op zoek naar een speciale boodschap, zoals een “ik hou van je” kaart? Maak dan gebruik van onze handige zoekbalk. Er is voor iedereen een kaartje met lieve tekst te vinden. Veel kaart-maak-plezier!

extra's bij je kaartje
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeaus
  • Voor 21.00 uur besteld = vandaag verzonden

Eenvoudig een liefdeskaart maken

Een liefde kaart maken is ontzettend bijzonder. Je neemt namelijk de moeite om te laten weten hoeveel iemand voor je betekent. En daar gaat het hart van de ontvanger vast en zeker sneller van kloppen! We hebben trouwens voor iedereen een leuk liefdeskaartje in onze collectie. Of je nou je vriendin, partner of ouders wilt verrassen met een berichtje over de post. Wil je helemaal zelf een lief kaartje maken? Volg dan deze stappen: 

  1. Kies een kaartje uit de collectie “Liefde kaarten” en ga naar de kaartmaker.
  2. Voeg leuke figuren en kaders toe. Ga bijvoorbeeld voor een hartje of een kusje.
  3. Schrijf wat hartverwarmende woorden aan de binnenkant. 
  4. Is je zelfgemaakte liefdeskaart klaar? Verzenden maar!

💌  Er hangt liefde in de lucht! Dit zijn onze favoriete teksten voor op een liefde kaart

Ontzettend persoonlijk: een liefde kaart met foto

Liefdeskaartjes met foto’s, wij zijn er hoteldebotel van! Upload een leuk kiekje vanaf je computer of social media kanaal en plaats deze in een kader of als achtergrond op de liefdeskaart. Je kunt ook de grootte van de foto aanpassen. Kies je voor een grote liefdeskaart? Dan kun je de foto eenvoudig vergroten zodat ‘ie past bij het kaartformaat. 

Liefde is… een ik hou van jou kaart sturen

De leukste manier om “Ik hou van je” te zeggen is natuurlijk met een lief kaartje. Misschien vind je het spannend om de woorden hardop uit te spreken. Of misschien heb je het al ontelbare keren gedaan, maar wil je het een keertje op papier zetten. Met een ik hou van jou kaart gaat het hard van jouw geliefde sowieso een sprongetje maken. Kies dus een leuke ik hou van jou kaart, schrijf een lieve boodschap aan de binnenkant en verras je geliefde.

💌 Tip: Je geliefde is trouwens niet de enige die je een ik hou van je kaart kunt sturen. Ook vrienden en familie vinden het leuk om te horen dat je gek op ze bent.  

Ik ben verliefd kaart: een lief kaartje voor je vriend of vriendin

Verliefd zijn is zo leuk! Als je ondersteboven bent van iemand wil je dat het liefste van de daken schreeuwen. Laat hem of haar daarom weten dat je vlinders in je buik hebt met een van onze verliefd kaarten. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Klik dan tijdens het bewerken van de verliefd kaart op “Vind een passende tekst” voor romantische inspiratie. 

💌 Ook leuk: valentijnskaarten voor jouw grote liefde 

Verstuur een lief cadeau met je liefdes kaart mee 

Liefde gaat door de maag. Stuur daarom eens wat zoetigheid met je lieve kaart mee. Ga bijvoorbeeld voor chocolade, brownies of snoephartjes. Niet zo dol op al die zoetigheid? We hebben ook fleurige bloemen, fijne cadeaubonnen en mooie armbandjes voor bij je liefdes kaart. Bijna al onze cadeaus passen trouwens gewoon door de brievenbus. Je hoeft de ontvanger dus niet te vragen om thuis te blijven. Zo blijft jouw liefde kaart met cadeau gewoon een verrassing. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.