Ga naar de inhoudGa naar het filter
Wenskaart gedicht

Gedichtenkaarten

Een kaartje met een gedicht erop is ontzettend leuk om te geven. Kies gedichtenkaart een uit de collectie of maak je eigen unieke kaart met gedicht in onze kaartmaker. Leuk, origineel en heel gemakkelijk! Als je voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde verzonden.

De leukste gedichtenkaartjes met plezier gemaakt

Een gedichtenkaart maken is bij Kaartje2go heel eenvoudig. Kies een kaart de uit de collectie en zet jouw eigen gedicht erop. Je kunt ook foto's en figuren toevoegen aan jouw kaart. Zo maak je een unieke kaart met jouw eigen gedichten. Maak je kaart extra persoonlijk met een persoonlijke boodschap. Bekijk voor meer inspiratie onze gedichten.

Hoe maak ik een gedichtenkaart?

Een gedichtenkaart maken is heel eenvoudig. Scroll door onze collectie gedichtenkaarten en kies de mooiste uit. Voeg vervolgens in onze kaartmaker figuren, kaders en een tekst toe. Staat je lievelingsgedichtje er niet tussen? Of heb je zelf een gedicht geschreven? In een paar simpele stappen ontwerp je zelf een gedichtenkaart:

  • Kies een kaart uit onze collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Je kunt ook beginnen met een blanco kaart.
  • Zoek een achtergrondkleur uit en personaliseer de kaart met leuke figuren en kaders. 
  • Schrijf een mooi gedichtje op de kaart.
  • Voeg eventueel leuke extra’s toe en rond de bestelling af.

Verstuur jouw eigen gedichtenkaartje.

Kan ik een gedichtenkaart met foto maken?

Een kaartje met foto is superleuk om te ontvangen, daarom kun je bij ons heel gemakkelijk je eigen foto uploaden. Kies een mooi gedichtenkaartje uit onze collectie en bewerk de kaart. In de kaartmaker kun je een foto toevoegen die goed bij het gedichtje past. Of voeg een persoonlijke touch toe door te kiezen voor een foto van jou en ontvanger. Dit lieve gebaar zorgt voor een feestje op de deurmat.

Ben je een beetje verliefd? Stuur dan een kaart met een liefdesgedicht of een leuke valentijnskaart! Bekijk ook onze andere ansichtkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.