Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trots op jou kaart

Laat je familielid, vriend(in) of collega weten dat je trots op hem of haar bent met een trots op jou kaart! Kies het leukste kaartje uit onze collectie wenskaarten en bezorg je dierbare een vrolijke verrassing op de deurmat.

Verras iemand met een trots op jou kaart

Trots! Op het doorzettingsvermogen van je vriendin, de knappe prestatie van je neefje of gewoon, omdat je moeder een echte powervrouw is. Wat de reden ook is, een kaart met ‘trots op jou’ zorgt ongetwijfeld voor een klein geluksmomentje bij de ontvanger. En dat geeft jou ook meteen een goed gevoel! Kies dus het leukste kaartje met ‘trots op jou’ en maak ‘m af met een positieve boodschap. Welke topper maak jij blij met een lieve trots op jou kaart?

☀️ Tip: zet je dierbare in het zonnetje met een leuk bedankt kaartje.

Een trots op jou kaartje voor elke gelegenheid

Er zijn ontelbaar veel redenen om trots te zijn op iemand. Misschien heeft je broer wel een nieuwe baan gevonden of is je nichtje geslaagd. Je kunt natuurlijk ook een trots op jou kaart sturen naar een vriendin die haar eerste marathon heeft gelopen, of naar je vriend die na een flinke tegenslag dapper door blijft gaan. Voor al deze kanjers hebben onze designers de leukste trots op jou kaartjes ontworpen. Ga bijvoorbeeld voor een simpele kaart met ‘trots op jou’ of kies juist voor een grappig ontwerp. Zo tover je ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van die ene powervrouw, superheld of topper!

☀️ Kijk ook eens naar onze vrolijke complimentenkaartjes.

Maak je trots op jou kaart nog persoonlijker

Heb je al een leuke kaart met ‘trots op jou’ gespot? Dan kun je hem in onze kaartmaker heel makkelijk een eigen twist geven. Bijvoorbeeld door leuke figuren, kaders en kleuren toe te voegen. We geven je drie tips om een extra leuk trots op jou kaartje te maken.

  1. Voeg persoonlijke foto’s toe, bijvoorbeeld van jullie samen of een vrolijke foto van de ontvanger.
  2. Maak je dierbare nog blijer met een trots op jou cadeau. Bijvoorbeeld chocola, een ‘topper’ armbandje, een gezellige ballon of een vers bosje bloemen.
  3. Plaats een vrolijke video op je kaart, waarin je laat weten dat je de ontvanger een kei vindt.

☀️ Ook leuk: Moedig die ene topper aan met een persoonlijk succes kaartje.

Trots op jou tekst

Wat het versturen van een trots op jou kaart extra leuk maakt, is dat de ontvanger vaak helemaal geen kaartje verwacht. En dat vrolijke moment wordt nog leuker bij het lezen van jouw lieve trots op jou tekst. Ben je niet zo goed met woorden? Bedenk dan dat het overbrengen van je gevoel het belangrijkst is. Of gebruik de volgende trots op jou teksten als voorbeeld.

  • Yes, you did it; je mag apetrots zijn op jezelf!
  • Wauw, wat heb jij een doorzettingsvermogen. Ik ben megatrots op je!
  • No one is you, and that’s your superpower.
  • Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.