Ga naar de inhoud

Trots op jou kaarten

Laat je familielid, vriend(in) of collega weten dat je trots op hem of haar bent met een trots op jou kaart! In een handomdraai maak je een unieke wenskaart waarin je vertelt hoe knap je die persoons prestatie vindt. Of hoeveel bewondering je hebt voor zijn of haar doorzettingsvermogen. Hoewel ‘ik ben trots op jou’ zeggen een klein gebaar lijkt, heeft het een groot effect. Door iemand te vertellen hoe trots je op diegene bent, wakker je namelijk ook zijn of haar eigen gevoel voor trots aan. En dat is verdiend, toch?

Een ‘trots op jou’ kaart voor elke gelegenheid

Er zijn ontzettend veel redenen om trots te zijn op iemand. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan trots op jou kaarten. Misschien heeft je oud klasgenoot wel een nieuwe baan gevonden of heeft je broertje succesvol zijn examens doorstaan en is hij geslaagd. Je kunt natuurlijk ook een kaartje sturen naar een vriend die eindelijk zijn rijbewijs heeft gehaald of een vriendin die een indrukwekkende sportprestatie heeft geleverd. Kies een leuke kaart uit onze uitgebreide collectie, maak hem helemaal naar wens met onze gebruiksvriendelijke kaartmaker en pas alle details aan precies zoals jij ze hebben wilt. Deze kleine verrassing tovert ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Zomaar een kaartje

Soms ben je gewoonweg trots op een familielid, vriend(in) of collega om wie hij of zij is. Iemand die altijd voor anderen klaarstaat, een echte doorzetter is en optimistisch blijft, ook bij tegenslagen. Laat deze topper weten dat je dat erg in hem of haar waardeert met een zomaar kaartje. Wat het versturen van een kus door de brievenbus met name leuk maakt, is dat deze persoon helemaal geen kaartje verwacht! Omdat het een verrassing is, maakt het de blijdschap extra groot bij het lezen van jouw lieve tekst. Ben je niet zo goed met woorden? Bedenk dan dat het overbrengen van je gevoel het belangrijkst is. Als je toch wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het schrijven van een trots op jou tekst, bekijk je deze pagina met trots op jou teksten.

Trots op jou cadeau

Weet je wat een kaartje nog leuker maakt? Een bijpassend cadeautje! Wat de gelegenheid ook is, chocolade is altijd een goede optie. Ook een fles wijn of een lekker speciaal biertje zetten jouw lieve woorden nog meer kracht bij. Wil je jouw nichtje, oppaskindje of kleine broertje laten weten dat je hem of haar een kei vindt? Van snoep- of speelgoed worden kinderen altijd blij, maar als je liever een blijvende herinnering wilt geven is dit ‘topper armbandje’ het perfecte cadeautje. 

Wil je iemand laten weten dat je dankbaar bent voor zijn of haar hulp bij een verbouwing, moeilijke periode of andere gebeurtenis? Neem dan een kijkje bij onze bedankt kaarten

Voor 20.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Wist je trouwens dat je ook een foto van jezelf (of van jullie samen) kunt toevoegen aan de trots op jou kaart? Hiermee maak je de kaart nog persoonlijker. Wanneer de trots op jou kaart helemaal naar wens is, hoef je alleen nog maar de adresgegevens van je familielid, vriend(in) of collega aan ons door te geven. Wij regelen de rest! Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan valt ie in 95% van de gevallen al de volgende (werk)dag op de mat!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.