Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten met spreuken

Een kaartje ontvangen is altijd leuk. Maar het verrassingseffect is extra groot als er onverwacht een kaart met inspirerende tekst op de deurmat valt. Daar heb je geen speciale gelegenheid voor nodig. Waar wacht je dus nog op? Kies één van de kaarten met spreuken en bewerk ‘m in de kaartmaker van Kaartje2go. Een klein gebaar, maar een grote verrassing!

Spreuken kaartjes: zomaar in de brievenbus

Soms wil je iemand gewoon even laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat je blij bent dat jullie elkaar kennen of dat je trots bent. Het liefst zou je even langsgaan om een dikke knuffel te geven, maar dat zit er niet altijd in. Een leuk alternatief is een spreukenkaart of een kaart met een positieve tekst. De ontvanger kan jouw kaart met spreuk na ontvangst een mooi plekje in huis geven. Zo is het niet alleen een wenskaart met een persoonlijke boodschap, maar ook een mooi aandenken. 

Maak zelf de mooiste kaarten met spreuken

Hup, het is tijd om aan de slag te gaan met jouw eigen spreukenkaart! We hebben kaarten in allerlei kleuren met inspirerende teksten en mooie gedichten. Heb je al een bepaalde boodschap voor de kaart in gedachten? Filter dan bijvoorbeeld op grappig, bemoedigend of liefde. Of je nou kiest voor een kaart met een vrolijke, relativerende of opbeurende tekst: de ontvanger zal blij verrast zijn met het spreukenkaartje. 

Wil je een persoonlijke touch aan de kaart met spreuk geven? Dat kan in onze kaartmaker. Zo kun je zelf kiezen welke tekst je toevoegt en waar je deze op de kaart plaatst. Dat kan een grappige quote zijn, een mooi gedicht of een inspirerende tekst. De mogelijkheden zijn oneindig!

❤️ Je kaart met spreuk extra kracht bijzetten? Kijk dan eens bij onze cadeautjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.