Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten met spreuken

Een kaart ontvangen is altijd leuk. Maar het verrassingseffect is extra groot als er onverwacht een kaartje op de deurmat ligt. Daar heb je geen speciale gelegenheid voor nodig. Dus waar wacht je nog op? Kies één van de kaarten met spreuken en bewerk het met de kaartmaker van Kaartje2go. Een klein gebaar en een grote verrassing!

Een kaart met spreuk: zomaar in de brievenbus

Soms wil je iemand gewoon even laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat je blij bent dat jullie elkaar kennen en waardering hebt voor diegene. Dat je trots op hem of haar bent. Het liefst zou je even langsgaan om een dikke knuffel te geven. Maar dat zit er niet altijd in. Je kunt dan een appje sturen of bellen. Maar een veel leuker alternatief is een spreukenkaart. Zo’n kaart met een mooie of grappige spreuk is een grote verrassing. Een spreukenkaart kun je ook een mooi plekje geven in huis. Door het in een lijstje te doen kan de ontvanger er langer van genieten. Het is dus niet alleen een verrassing met een persoonlijke boodschap, maar ook een mooi aandenken. 

Maak de mooiste spreukenkaarten

Hup, aan de slag met de spreukenkaart! Want kaarten met spreuk vind je bij Kaartje2go. We hebben kaarten in allerlei kleuren en met de mooiste teksten en gedichten. Scroll door ons aanbod of selecteer waar je naar op zoek bent. In het filtermenu kies je daar eenvoudig voor. Heb je een bepaald gevoel voor de boodschap van deze kaart in gedachten? Dan kies je voor bijvoorbeeld grappig, bemoedigend of liefde. Kies je liever uit kaarten in een specifiek thema of een bepaalde stijl, dan selecteer je ook dat in het filtermenu. Zo is kiezen een stuk makkelijker! Of je nu gaat voor een kaart met een vrolijke, bemoedigende of relativerende spreuk: de ontvanger zal blij verrast zijn met het kaartje. 

Een kaart met spreuk is persoonlijk. De spreuk slaat op de ontvanger en misschien zelfs op jullie samen. Maar wil je er nou nóg meer persoonlijke touch aan geven, dan kan dat met onze kaartmaker. Hiermee kies je zelf welke tekst je toevoegt en op welke plek het komt te staan. Dat kan een grappige quote zijn, een mooi gedicht of een lieve wens. Ook kun je met onze kaartmaker foto’s toevoegen. Hoe leuk is het als de ontvanger een foto van jullie samen op de kaart ziet? Persoonlijker kan het niet. Plaats er een leuk kader omheen en de kaart is ready to go.

Is de ontvanger fan van chocolade, gek op thee of een echte boekenwurm? Kijk dan eens bij onze cadeautjes. Een cadeau voeg je eenvoudig toe aan je bestelling en wordt samen met de kaart geleverd.

Snel en makkelijk een kaart met spreuk verzenden

Als je tevreden bent met de wenskaart die je hebt gemaakt, kan de kaart worden verzonden. Daarvoor hebben we nog twee dingen van je nodig: het adres van de ontvanger en de bezorgdatum. Het adres vul je eenvoudig in tijdens de bestelling. Heb je een account bij ons en al eerder wat verstuurd naar dit adres? Dan voeg je het in één klik toe. Daarna kies je de datum waarop jij de kaart wilt laten bezorgen. Bestel je voor 20.00 uur? Dan wordt de kaart in 95% van de gevallen morgen bezorgd. En wanneer je voor het eerst bij ons besteld, krijg je de kaart cadeau. Met het gemak van Kaartje2go is zomaar een kaartje sturen nóg leuker!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.