Ga naar de inhoudGa naar het filter

Complimentenkaartjes

Goed gedaan, zeg! Een compliment lijkt heel gewoon, maar is heel fijn om te horen. En met een vrolijk complimenten kaartje maak je iemand extra blij! Neem een duik in onze collectie complimentenkaartjes en stuur je vriend, collega of familielid een positieve verrassing.

Complimentenkaartjes voor toppers

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je vast op zoek naar een leuk complimentenkaartje voor je dierbare. En dat vinden we superlief van je! Met een compliment laat je iemand weten dat je hem of haar waardeert, en dat kan heel goed met een kaartje. Verstuur vandaag nog een welgemeend complimentenkaartje en maak iemands dag een stukje vrolijker!

De leukste complimenten kaartjes

Een compliment per post sturen is een kleine moeite, maar je doet iemand er een groot plezier mee. Speciaal voor jou hebben onze designers een uitgebreide collectie complimentenkaartjes gemaakt. Van kaartjes met grappige illustraties tot opbeurende quotes, je vindt vast de perfecte opsteker voor je vriendin, vader, zus of collega. En van zo’n leuke wenskaart word je zelf trouwens ook extra vrolijk: win-win!

☀️ Tip: Schrijf je complimentje op een vrolijke bloemenkaart.

Complimentenkaartjes kiezen

Een kaart voor die ene powervrouw, doorzetter, lieverd of topper: complimentenkaartjes zijn er in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een mooie trots op jou kaart, ga voor een liefdevolle hart onder de riem, of zoek juist een grappig complimenten kaartje uit. Onze complimentenkaartjes hebben in ieder geval één ding gemeen, en dat is dat ze een flinke dosis positiviteit uitstralen. Perfect om jouw vriend, collega of familielid in het zonnetje te zetten!

Complimenten kaartje zelf maken

Wil je je complimenten kaart zelf maken? Dat kan! Met onze handige kaartmaker ontwerp je in een handomdraai een vrolijk kaartje. Voeg leuke figuren toe, plaats een fleurige foto op de kaart en schrijf een welgemeend complimentje. Hoe persoonlijker, hoe beter! Kun je toch nog een beetje inspiratie gebruiken? We verzamelden alvast een flinke dosis positieve teksten voor op je complimenten kaartje.

☀️ Motivatie quotes voor kaartjes: 50 positieve teksten

🌈 Mooie bedankt teksten om ‘dankjewel’ te zeggen

🌸 Fleurige bloemen teksten voor op je kaartje

🦋 Bijzondere vriendschapsquotes voor je bestie

Complimentendag kaartjes sturen

Ieder jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Het perfecte moment om je waardering uit te spreken naar de mensen om je heen. Stuur een persoonlijk complimentenkaartje naar iemand die je graag in het zonnetje wilt zetten. Wie zou jij verrassen met zo’n onverwachts kaartje op Complimentendag?

Complimenten kaartjes voor toppers

Complimentenkaartjes staan voor positiviteit. En daarmee zijn ze perfect om iemands dag of zelfs week te maken. Een klein gebaar kan namelijk een groots effect hebben! We hebben verschillende complimentenkaartjes voor volwassenen, maar het is ook superleuk om een complimentenkaartje naar een kind te sturen. Voor kinderen is het krijgen van post namelijk nog magischer, en al helemaal als er een compliment op het kaartje staat! Maar je kunt met complimentenkaartjes ook een lief compliment naar je collega sturen. Je collega zal het waarschijnlijk niet verwachten, en dat maakt het kaartje nog leuker. Welke topper stuur jij een portie positieve aandacht?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.