Ga naar de inhoudGa naar het filter

Succes met je examen kaarten

Is er een topper in jouw familie of vriendengroep die binnenkort examen gaat doen? Laat weten dat je aan jouw vriendin, neefje of buurmeisje denkt. Wens hem of haar succes met het examen via een leuke kaart.

Soorten succes examen kaartjes

Kaartje2go heeft een mooie collectie met succes kaarten voor een examen. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met gekleurde succespoppetjes. Of stuur een kaartje met een klavertje vier, deze staan bekend om het brengen van geluk. Hiermee geef je jouw vriend of familielid een extra duwtje in de goede richting. Ga je liever voor een grappig succes kaartje? Kies dan voor het kaartje met de tekst ‘laat ze een poepie ruiken!’

🎓 Tip: Verwacht je dat de examens een eitje gaan worden? Bekijk dan ook alvast onze trots op jou en geslaagd kaarten

Succes met je examen kaart maken

Het examen is een belangrijke mijlpaal in iemands leven. Je wilt jouw vriend, vriendin of familielid daarom veel succes toewensen. Doe dit door zelf een succes kaartje te maken of door een bestaande kaart te bewerken. Het uploaden van een eigen foto geeft het kaartje een persoonlijke touch. Kies bijvoorbeeld een foto van jullie samen, zo zal hij of zij jouw steun extra voelen. Zo geef je hem of haar extra kracht en zelfvertrouwen voor de belangrijke dag(en). Wij doen de rest! 

Succes met het examen teksten

Weet je niet met welke tekst je je vriend of vriendin succes gaat wensen? Onze copywriters hebben een aantal succesvolle teksten voor je verzameld. Lees de motiverende teksten eens rustig door, wie weet zit er iets leuks tussen en hoef je maar een paar woordjes aan te passen. Ga je ervan uit ekijk hier de geslaagd teksten. Je kopieert ze zo op de kaart!

Tip: Bekijk ook de geslaagd kaarten voor school.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.