Ga naar de inhoudGa naar het filter

Vriendschapskaarten

Er zijn weinig dingen in het leven zo waardevol als (h)echte vriendschappen. Vrienden waarvan je weet dat ze er altijd voor je zijn, aan wie je alles kwijt kunt en met wie je oneindig kunt lachen, zijn dan ook ontzettend belangrijk. Heb jij zulke vrienden? Dan zijn ze jou vast erg dierbaar. Laat ze dit op een bijzondere manier weten met een mooie vriendschapskaart van Kaartje2go. Bestel je je kaart voor 20.00 uur? Dan ligt hij de volgende (werk)dag al bij je vriend(in) op de mat.

Verras je vriend of vriendin met een persoonlijke vriendschap kaart

Heb je een leuke vriendschapskaart gevonden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de online kaartenmaker. Hiermee maak je in een handomdraai een unieke kaart. Zo kun je niet alleen alle tekst aanpassen, maar ook een leuke foto - van jullie samen - toe voegen en het lettertype veranderen. Hoe persoonlijker je de vriendschapskaart maakt, hoe toffer de ontvanger hem waarschijnlijk vindt. Vertel je goede vriend(in) wat je zo leuk aan diegene vindt, waarom je jullie vriendschap koestert of haal een gezamenlijke herinnering op. Heb je wat extra inspiratie nodig? Bekijk dan deze teksten over vriendschap. Ben je niet zo goed met woorden? Bedenk dan dat het het belangrijkst is dat de boodschap uit je hart komt. Je goede vriend(in) ziet dit ongetwijfeld en waardeert jouw lieve bericht.

Valentijnskaart vriendschap

Op Valentijnsdag kun je niet alleen je geliefde, maar ook je vrienden en vriendinnen laten weten dat je van ze houdt. Misschien is je goede vriend(in) voor het eerst in jaren vrijgezel en kan hij of zij wel even een opsteker gebruiken. Dat diegene op dat moment geen Valentijn heeft, betekent namelijk niet dat er niet van hem of haar gehouden wordt. Daarom hebben we speciale valentijnskaarten voor vrienden en vriendinnen. Hiermee laat je je bestie weten dat hij of zij voor altijd een speciaal plekje heeft in jouw hart. Omdat jouw vriend(in) helemaal geen valentijnskaart verwacht, zal de verrassing extra groot zijn wanneer jouw kaart op de mat valt. Maak het kaartmoment extra speciaal door er nog een lief cadeautje aan toe te voegen, zoals een chocolade hart of hartjesbonbons. Succes gegarandeerd!

Vriendschapskaart versturen

Weet je zeker dat de door jou gemaakte vriendschapskaart een glimlach op het gezicht van je bestie zal toveren? Dan kan ie verstuurd worden! Het enige wat je hoeft te doen is het adres door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat de vriendschapskaart bij jouw vriend(in) bezorgd wordt. In 95% van de gevallen is dit de volgende (werk)dag al. Wil je liever dat de kaart op een ander moment bezorgd wordt? Dat kan! Geef dan tijdens het bestellen aan dat je de vriendschapskaart op een andere dag wilt verzenden. Je kunt er ook voor kiezen om de kaart eerst zelf te ontvangen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld nog iets aan de kaart toevoegen en de vriendschapskaart zelf aan je vriend(in) overhandigen.

Is dit de eerste kaart die je verstuurt met Kaartje2go? Dan krijg je hem van ons cadeau! Zo wordt een kaartje versturen nog leuker! 

Veelgestelde vragen over vriendschap kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.