Felicitatie kleindochter of kleinzoon

Gefeliciteerd met jullie kleindochter of kleinzoon!

Jaarlijks worden er in Nederland tussen de 160 en 210 duizend kinderen geboren. Veel van deze baby's hebben gelukkig nog de kans om kennis te maken met hun opa en oma. Deze laatste zijn ongetwijfeld dolblij met hun kleinzoon of kleindochter. Een felicitatie voor de geboorte van een kleindochter of kleinzoon zal daarom zeker worden gewaardeerd.

Een felicitatiekaart voor kleindochter of kleinzoon

Het belangrijkste bij het kiezen van een felicitatiekaart voor de geboorte kleinkind, is dat de kaart bij de ontvanger past. Jij moet echter ook blij worden van de kaart. Tenslotte stuur je de kaart ter ere van een heugelijke gebeurtenis. Eventueel kun je overwegen om een bijzondere foto en een felicitatietekst op de felicitatiekaart te zetten. Daaronder schrijf je dan: gefeliciteerd met jullie kleinzoon of -dochter! Dat is pas een persoonlijke verrassing.

Bekijk ook onze kaarten voor de geboortefelicitatie van een zoon en geboorte felicitatiekaarten voor een dochter. Heb je liever een meer algemene felicitatie? Kijk dan eens bij alle felicitatiekaarten

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen