Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaart geboorte kleinkind

Hoera, er is een kindje geboren! Opa en oma zijn zo trots als een pauw. En jij wilt ze natuurlijk dolgraag feliciteren met de komst van hun kleinkind. Bij Kaartje2go vind je de leukste felicitatiekaarten voor de geboorte van een kleinzoon of kleindochter. Kies een ontwerp, bewerk het met de kaartmaker en verras de grootouders met jouw mooie kaartje.

De vrolijkste felicitatiekaarten voor opa en oma

Feliciteren met het kleinkind

Na de zwangerschap komt het goede nieuws: er is een nieuwe telg in de familie. Dat is bijzonder voor de ouders, maar ook heel speciaal voor opa en oma. Een felicitatie is daarom op zijn plaats. Verras de grootouders met een vrolijk kaartje en feliciteer ze met het geweldige geboortenieuws.

Vind de felicitatiekaart die bij jou én opa & oma past

Naar welk soort felicitatiekaart voor een geboorte ben je op zoek; wat zouden opa en oma leuk vinden en wat past bij jou? Neus eens lekker rond in onze collectie felicitatiekaarten. Je vind ze in de meest uiteenlopende stijlen. Van kaarten met een vleugje humor tot de meest stijlvolle kaarten. Je kunt de kaarten filteren op stijl of thema door gebruik te maken van het filtermenu. Ook kun je filteren op het geslacht:

Feliciteer opa en oma met de geboorte van hun kleinzoon of kleindochter

Zijn de grootouders trotse opa en oma geworden van een kleindochter? Feliciteer ze met de geboorte van het meisje door een kaart te sturen. In het filtermenu kies je eenvoudig de stijlen die bij jou én de grootouders passen, zoals grappige kaarten, klassiek of juist modern. Ook kun je kiezen voor kaarten in een specifiek thema, zoals bloemen of diertjes.

De mooiste felicitatiekaarten om te feliciteren met een kleinzoon

Is er een klein ventje geboren? Dan kun je opa en oma verrassen met een mooie kaart, speciaal als felicitatie voor de geboorte van hun kleinzoon. Een stijlvol kaartje, hip of typografisch: je filtert de kaartjes op deze stijlen via het filtermenu.

👶🏼  Tip: Schrijf een tekst om te feliciteren met het kleinkind.

Leuke extra’s toevoegen

Wil je opa en oma extra in de watten leggen als felicitatie voor het geboortenieuws van hun kleindochter of kleinzoon? Dan is het leuk om een cadeautje bij de kaart te laten bezorgen. Daarvoor hoef je niet naar de winkel, want je bestelt een mooi bloemetje of wat lekkers gewoon via Kaartje2go. Opa en oma zullen ongetwijfeld blij verrast zijn!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.