Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Felicitatie kleindochter of kleinzoon

Moeder en vader worden is erg bijzonder, maar een kleinzoon of kleindochter krijgen is eveneens ontzettend speciaal! Een nieuwe telg verwelkomen in de familie en in sommige gevallen ook nog zelf stamoudste worden: het is wat. Een felicitatie is dus zeker op zijn plaats! 

Gefeliciteerd met jullie kleindochter of kleinzoon!

Jaarlijks worden er in Nederland tussen de 160 en 210 duizend kinderen geboren. Veel van deze baby's hebben gelukkig nog de kans om kennis te maken met hun opa en oma. Deze laatste zijn ongetwijfeld dolblij met hun kleinzoon of kleindochter. Een felicitatie voor de geboorte van een kleindochter of kleinzoon zal daarom zeker worden gewaardeerd.

Een felicitatiekaart voor kleindochter of kleinzoon

Het belangrijkste bij het kiezen van een felicitatiekaart voor de geboorte kleinkind, is dat de kaart bij de ontvanger past. Jij moet echter ook blij worden van de kaart. Tenslotte stuur je de kaart ter ere van een heugelijke gebeurtenis. Eventueel kun je overwegen om een bijzondere foto op de felicitatiekaart te zetten. Daaronder schrijf je dan: gefeliciteerd met jullie kleinzoon of -dochter! Dat is pas een persoonlijke verrassing. Heb je liever een meer algemene felicitatie? Kijk dan eens bij onze felicitaties

Terug naar boven