Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige wenskaarten

Lachen is het beste wat er is. Want met een glimlach op je gezicht kun je de hele wereld aan! Geef daarom je beste vriendin, broer of collega een glimlach cadeau: Stuur hem of haar een van onze te gekke of grappige kaarten. Zo bezorg jij de ander een fantastische dag vol humor!

Grappige kaarten maken

Lachen is gezond. Dat weten we allemaal. Met onze humor kaarten maak jij de ander eenvoudig aan het lachen. Beleef de voorpret in onze kaartmaker en stuur vandaag nog een grappige kaart naar een dierbare.

Een grappig kaartje is zo gemaakt:

 1. Kies een kaart uit de collectie “Kaarten met humor” 
 2. Klik op “Kaart bewerken” en pas de kaart aan naar jouw smaak. Upload bijvoorbeeld een leuke selfie en maak je eigen grappige kaart met foto. Je kunt natuurlijk ook een grappige tekst in de kaart schrijven of grappige figuren uit onze galerij toevoegen.
 3. Ben je klaar met bewerken? Dan is het tijd om de kaart te versturen. Als de postbode de volgende werkdag langskomt en jouw grappige kaart op de deurmat valt, zal de ontvanger ongetwijfeld in lachen uitbarsten. Is dat niet geweldig!?

Grappige wenskaarten en ansichtkaarten in verschillende stijlen

Onze kaarten zijn er in veel verschillende stijlen. Zo hebben we grappige wenskaarten en grappige ansichtkaarten voor uiteenlopende gelegenheden. Enorm populair zijn de grappige verjaardagskaarten en geboorte felicitaties. Net als de grappige valentijnskaarten trouwens. Speciaal voor de feestdagen hebben we grappige kerstkaarten, nieuwjaarskaarten en paaskaarten.

Je kunt natuurlijk ook zomaar een grappige kaart sturen. Op deze pagina vind je een uitgebreide collectie met lachwekkende kaartjes om je moeder, zus, vriendin of wie dan ook te verrassen.

Kaarten met grappige teksten en spreuken

Onze designers zijn enorm creatief. Speciaal voor jou hebben ze kaarten met grappige teksten en spreukenkaarten ontworpen. Denk aan kaartjes met woordgrappen, oneliners, lijfspreuken, grappige zinnen en hilarische spreuken. Zo stuur je eenvoudig en snel een humoristische wenskaart naar jouw dierbaren.

Humor kaarten met lachwekkende teksten

Op de humoristische kaarten vind je de meest lachwekkende teksten. Teksten die je doen gniffelen, schaterlachen of doen brullen van plezier. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze:

 • Je bent als een frikandel: vet speciaal
 • Knuffelspookje: je voelt hem niet, maar hij is er wel
 • I’ve BEAN thinking about you
 • Ik vind jou een toffe PEER.
 • You’re the mondkapje to my handzeep
 • Don’t forget to BEE awesome
 • Zullen we netflix en chillen?
 • Begin je dag met een complimentje: wat zie je er goed uit
 • Als slapen een sport is, is verslapen gewoon topsport
 • DONUT worry!
 • En nog veel meer ronduit komische kaarten…

Wil je een kaart met een spreuk naar een vriend sturen? Kijk dan ook eens bij onze vriendschapskaarten met een spreuk!

Grappige kaart sturen

Heb je alle grappige kaarten bekeken en er een leuke uitgepikt? Dan is het tijd om de grappige kaart te versturen. Vul het adres in van de ontvanger en kies de verzenddatum. Wij doen de rest!

Als je voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaartje nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen ligt de ontvanger al de volgende dag dubbel van het lachen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.