Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige kaarten

Een lach is goud waard! Verstuur daarom een grappige kaart naar je beste vriendin, broer of collega. Naast algemene kaarten met humor, hebben we ook grappige kaarten voor de jarigen, zieken en pasgetrouwde koppels. Bestel je het kaartje voor 21:00 uur? Dan wordt je grappige kaart dezelfde dag al verstuurd. Lachen!

Grappige kaarten: voor een lach over de post

Lachen, gieren, brullen; een grappige kaart versturen is een goed idee. Want met een lach kun je de hele wereld aan. Scroll door de galerij en kies een grappige kaart waar je mondhoeken van omhoog krullen. Wat dacht je van een grappige dieren kaart of een grappige kaart voor een man? Nadat je een keuze hebt gemaakt, kun je eenvoudig persoonlijke touches toevoegen in onze kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld een knotsgekke foto toe of plaats een komisch figuur op de voorkant. Probeer het nu zelf en maak een te gekke kaart. 

Een grappige kaart voor elk moment

Met een grappige  wenskaart kun je iemand op een originele manier verrassen én eens flink laten lachen. Onze grappige kaarten zijn er in diverse stijlen en voor verschillende gelegenheden. Met behulp van het filtermenu vind je binnen een paar klikken een ontwerp dat bij jouw kaartmoment past. Verras de zieke pechvogel bijvoorbeeld met een hilarische beterschapskaart. Een lach is immers het beste medicijn. Of bekijk onze sarcastische kaarten speciaal voor de jarigen. 

Wil jij ook iemand verrassen met een lach? Misschien zijn deze collecties iets voor jou: 

🎂 Grappige verjaardagskaarten

🤒 Grappige beterschapskaarten

🍼 Grappige geboorte felicitatiekaarten

👩‍❤️‍👨 Grappige jubileumkaarten

🏠 Grappige verhuiskaarten

Vier de feestdagen met onze humor kaarten

Speciaal voor de feestdagen hebben onze ontwerpers feestelijke kaarten met humor gemaakt. Want grappige kaarten kunnen al-tijd. Laat je familie bijvoorbeeld falala-lachen met een komische kerstkaart. Of verras die ene vrijgezelle vriendin met een grappige kaart voor Valentijnsdag. We hebben humoristische kaarten voor de volgende feestdagen: 

🎄 Grappige kerstkaarten

🍪 Grappige nieuwjaarskaarten

🐣 Grappige paaskaarten

👔 Grappige vaderdagkaarten

👩 Grappige moederdagkaarten 

💌 Grappige valentijnskaarten

Kaarten met grappige teksten

Cheesy woordspelingen, flauwe grappen en hilarische gedichtjes; kaarten met grappige teksten zijn ontzettend populair. En daarom hebben onze designers hun lolbroek aangetrokken. Het resultaat? Een hilarische collectie vol kaarten met grappige teksten en spreuken. Denk aan kaartjes met oneliners, woordgrappen en gedichtjes om van te grinniken. Zo stuur je eenvoudig en snel een grappige wenskaart naar je dierbaren. 

Grappige teksten voor op je kaart

Heb je een grappige kaart gevonden, maar past de tekst niet helemaal bij de ontvanger? Je kunt eenvoudig de grappige tekst op de kaart aanpassen en vervangen voor iets anders. Om je alvast een eindje op weg te helpen, hebben we wat leuke voorbeelden op een rijtje gezet. Dat wordt gniffelen, schaterlachen of brullen van plezier! 

  • Je bent als een frikandel: vet speciaal
  • I’ve BEAN thinking about you
  • Ik vind jou een toffe PEER
  • Don’t forget to BEE awesome
  • Zullen we netflixen en chillen? 
  • DONUT worry!
  • Jij bent de biba to my borrelplank
  • Zo, jij bent me een partijtje jarig
  • Oud worden is niet erg, tenzij je een banaan bent
  • Ik ben zo framblij met jou 

Tip: Op ons blog vind je nog meer leuke teksten voor op grappige kaarten. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze grappige verjaardagswensen of een van onze vele andere blogartikelen met grappige teksten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.