Ga naar de inhoud

Woonkaarten

Woonkaarten, wij zijn er dol op! Ze zijn leuk en hip en je kan er zo ontzettend leuk mee variëren. Onze woonkaarten zijn er in zwart-wit en in kleur. Bestel ze in jouw favoriete formaat, verstuur ze aan jezelf of aan een vriend of vriendin. De interieurkaarten zijn leuk om in te lijsten, op te hangen of in een fotolijst te zetten. Natuurlijk kun je ze ook gewoon op een leuk plekje neerzetten. Met deze interieurkaarten maak jij van je huis een vrolijk thuis. Bekijk ook onze andere ansichtkaarten

  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verzonden

Een leuke woonkaart kun je simpel en snel maken op de website van Kaartje2go. Scroll door de galerij en bekijk alle woonkaartjes eens goed. Klik op de allerleukste en kies ervoor om de kaart te bewerken. Voeg figuren, kaders en foto’s toe om de kaart, zo kan je hem zo persoonlijk mogelijk maken. Zet vervolgens een mooie tekst op de kaart en klik op verzenden.

Ja, dat kan zeker! Bewerk een bestaande kaart uit de galerij en klik op de foto om hem te vervangen. Upload je eigen foto vanuit je social media kanaal of vanaf je computer. Geef de foto een mooie plek op de kaart, bijvoorbeeld als foto  op de voorpagina of als achtergrond. Bijna alles is mogelijk!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.240 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.