Ga naar de inhoud

Felicitatiekaart geboorte zoon sturen

Het is tijd voor blauwe muisjes, want er is een jongen geboren bij familie, vrienden of kennissen. Je wilt het stel feliciteren met de geboorte van hun zoon. Dat kan via een appje, belletje of door op bezoek te gaan, maar een felicitatiekaart maakt jouw wens voor ouders en zoon extra speciaal. Stuur daarom een kaart om de ouders te feliciteren met de pasgeboren zoon.

  • Klantwaardering 9.4/10
  • Super eenvoudig personaliseren
  • Voor 20:00 besteld: vandaag verstuurd

Felicitatie geboorte zoon

Een felicitatiekaart voor de geboorte van een zoon lijkt misschien een klein gebaar, maar is ontzettend leuk voor de ouders. Het is genieten om in de kraamtijd kaartjes te ontvangen. Elke keer is het weer een verrassing wat de post meebrengt. Al die verschillende ontwerpen vervelen niet en de mooie gelukwensen maken het extra bijzonder.

Felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon horen echt bij de kraamtijd en versterken het magische gevoel. Ook is het leuk om de kaartjes op een later moment terug te lezen. Een felicitatiekaartje bij de geboorte van een kind is dus leuk op het moment zelf, maar ook echt een speciaal aandenken voor later. Het is absoluut de moeite waard om er eentje te versturen.

Welk kaartje kies je voor een geboren zoon?

Wanneer je een felicitatiekaartje naar de kersverse ouders van de zoon stuurt, heb je keuze uit verschillende ontwerpen, vormen en kleuren. Je kunt daarnaast kiezen uit een enkele of dubbele kaart. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar in allerlei thema’s, denk aan:

  • Klassiek
  • Modern
  • Hip en trendy 
  • Stijlvol

Heb je een kaart met dieren in gedachten, dan is daar ook volop keuze in. Of misschien ben je opa of oma geworden en wil je een felicitatiekaart versturen voor een kleinzoon? Het aanbod van Kaartje2go biedt je genoeg mogelijkheid om iets te kiezen wat bij jou en het kersverse stel past.

Wat zet je op een felicitatie geboortekaartje voor een zoon?

Je hebt een leuk felicitatiekaartje gekozen, maar wat zet je erop als je de ouders wilt feliciteren met de geboorte van hun zoon? Geboortewensen kun je op allerlei manieren verwoorden. Welke felicitatietekst je kiest is natuurlijk afhankelijk van jullie relatie. Kennen jullie elkaar goed, dan kun je er een persoonlijke wens voor de ouders op zetten. Zijn jullie wat minder bekend met elkaar dan kun je kiezen voor een tekst als ‘gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon’. Een gedichtje of quote kan ook mooi zijn.

Felicitatie geboorte zoon humor

De geboorte van een zoon is ook een mooie aangelegenheid om er wat humor in te gooien. Past humor bij jou en het stel, kies dan bijvoorbeeld voor een grappige geboorte felicitatiekaart van Kaartje2go en breng daarmee je gelukwens over. Of schrijf juist een humoristische tekst op de kaart die van toepassing is op de ouders. Een lach gegarandeerd!

Is er een dochter geboren? Stuur een felicitatie geboorte voor een dochter.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.