Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaart geboorte dochter

Hebben vrienden of familie een dochter gekregen, dan is het superlief als je hun een felicitatiekaart voor de geboorte van hun meisje stuurt. Ze waarderen het vast ontzettend dat je meeleeft met hun babygeluk! Kies een kaartje voor de geboorte van hun dochter en laat weten dat je blij voor ze bent.

  • Klantwaardering 9.4/10
  • Super eenvoudig personaliseren
  • Voor 20:00 besteld: vandaag verstuurd

Felicitatie kaart geboorte dochter

Hoera, bekenden hebben de geboorte van hun dochter aangekondigd, en dat is wel een felicitatiekaart waard. Bij ons vind je de feestelijkste kaartjes om het gezin al je geluk te wensen. Wij weten zeker dat het felicitatie kaartje voor de geboorte van hun dochter straks aan een lijntje in hun woonkamer hangt, samen met de andere felicitatiekaartjes. Jouw kaart voor hun net geboren meisje draagt dus bij aan dit bijzondere moment in hun leven. En wij helpen je graag om die roze wolk nog een beetje rozer en wolliger te maken. 

👴🏽 👵🏼 Tip: Wil je de opa’s en oma’s ook feliciteren? Bekijk dan onze felicitatiekaarten voor de geboorte van een kleinkind

Kaartje geboorte dochter: de leukste stijlen en thema’s

We hebben ontelbaar veel leuke kaartjes om die tien vingertjes en teentjes te vieren. Misschien wil je het geboren meisje verwelkomen met een kaartje vol dieren, zoals vrolijke bosdieren of een stoer draakje. Een kaart met bloemen is trouwens altijd goed bij de geboorte van een meisje. Wat dacht je van een paar subtiele illustraties van bloemen, of een madeliefjeskrans? De klassieke ooievaar ontbreekt ook niet in onze felicitatiekaarten voor de geboorte van een dochter. Je ziet hem op onze kaarten zowel vliegend, als op de fiets en op een wolk! Hou je meer van minimalistisch? Ga dan voor een kaartje met een waterverf achtergrond of een simpele illustratie. De keuze voor je gelukswens is kortom reuze. Ga er dus lekker voor zitten en neus door onze leuke kaartjes heen.

❤️ Is er in je omgeving ook een jongetje geboren? Bekijk dan onze felicitatiekaartjes voor een zoon

Zo maak je de kaart voor een net geboren meisje persoonlijk!

Een gefeliciteerd geboortekaartje voor een meisje sturen is al superattent. Maar wil je nog een extra dosis roze confetti in je kaart stoppen, dan zijn we je graag van dienst. 

✍🏻 Schrijf een lieve tekst op de kaart waarin je de jonge ouders alle geluk wenst. Op onze blog tippen we je graag onze 44 mooiste felicitatieteksten voor als er een kindje geboren is
🧸 Je maakt een kaart voor een net geboren dochter ook erg persoonlijk met een lief kraamcadeau! Een knuffeltje, rammelaar of activiteitenboekje is superleuk om te krijgen, en zal ze nog vaak herinneren aan die eerste bijzondere tijd samen.

Tip: Feliciteer je het liefst met een dikke knipoog? Dan mag je onze grappige geboortefelicitatiekaarten zeker niet missen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.