Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Felicitatiekaart geboorte dochter sturen

  • Klantwaardering 9.4/10
  • Super eenvoudig personaliseren
  • Voor 20:00 besteld: vandaag verstuurd

Felicitatie geboorte dochter

Hoera, er is een dochter geboren bij vrienden, familie of kennissen. Of misschien ben je wel opa of oma geworden van een kleinkind. Hoe dan ook, je wilt het gezin feliciteren met de geboorte van hun kindje. Daarvoor zijn allerlei manieren: je kunt bellen, appen of op bezoek gaan. Het leukst is om in ieder geval per post je gelukwensen over te brengen. Verstuur daarom vandaag nog je felicitatiekaart voor de geboorte van een dochter.

Het is voor de kersverse ouders een feestje om zo’n felicitatie voor de geboorte van hun dochter te ontvangen. Het stel heeft net na de geboorte genoeg tijd om de leuke kaartjes te bekijken en mooie woorden te lezen. In hun roze bubbel openen ze de geboortekaartjes en genieten ze van alle felicitaties. Wat een kaartje voor deze gelegenheid echt bijzonder maakt, is dat ze bewaard kunnen worden. Hierdoor kunnen ouders ook op een later moment de kaarten erbij pakken om dat magische gevoel te herbeleven. 

Kaartje geboorte dochter maken

Als verzender is het leuk om een origineel kaartje voor de geboorte van een dochter te maken. Het kiezen van een kaart is daarin natuurlijk de eerste stap. Een roze felicitatiekaart is misschien wel het eerste waar je aan denkt bij de geboorte van een meisje, maar je kunt een kaart ook in een andere kleur kiezen.

Ook in stijlen kun je alle kanten op. Wil je het stel feliciteren met een hippe, trendy geboortekaart of ligt klassiek meer in jouw straatje? Vind je het lieflijke van een meisje leuk, dan kun je dat terug laten komen in een felicitatiekaart met bloemen of dieren. Hou je wel van een grapje, dan is een humoristische kaart misschien wat voor jou. Zelfs als je opa of oma bent geworden heeft Kaartje2go een speciale selectie met kaarten voor kleinkinderen. Waar je ook naar op zoek bent, Kaartje2go heeft allerlei opties om een leuk kaartje voor de geboorte van een meisje te maken.

Wat zet je op een felicitatie geboortekaartje voor een dochter?

Als je een kaart hebt uitgekozen, kan het schrijven beginnen. Je kunt een leuke tekst op het felicitatie geboortekaartje zetten. Dat kan een persoonlijk gedichtje zijn, maar ook een algemene tekst waarin je feliciteert met de geboorte van de dochter. En heb je wel eens gedacht om er een mooie quote op te zetten? Welke wens je er ook op zet, het ontvangen van een felicitatiekaartje voor de geboorte van een dochter is een mooi gebaar voor de ouders!

Is er een zoon geboren? Stuur een felicitatie geboorte voor een zoon.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.