Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met konijn

Op zoek naar een leuke kaart met een konijn? Bij Kaartje2go vind je konijnen kaartjes voor iedere gelegenheid. Hieronder vind je een selectie van onze kaarten met deze knaagdieren, maar in onze andere categorieën zijn er nog meer te vinden. Snuffel bijvoorbeeld tussen onze geboortekaartjes, verjaardagskaarten of andere wenskaarten en vind een mooie kaart met een konijn.

Babynieuws delen? Kies een konijntjes kaart

Van alle dierenkaarten met een konijn, worden geboortekaartjes het meest besteld. Dat snappen we wel: konijntjes zien er lief, schattig en onschuldig uit … net als een pasgeboren baby! Ook de geboorte van je kleintje wereldkundig maken met een konijnen kaart? Onze designers hebben meer dan honderd ontwerpen gemaakt. Een deel hiervan is speciaal voor jongens of meisjes vormgegeven, maar er zitten ook neutrale kaarten met een konijn tussen. Niet zelf een baby gekregen, maar een familielid, vriend(in) of collega? Ook op onze felicitatiekaarten huppen konijntjes rond.

Zeg gefeliciteerd met een konijnen kaart!

Een verjaardagskaart met konijntjes is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zowel mannen als vrouwen weten kaarten met deze knuffelige dieren te waarderen, al helemaal als er een vleugje humor in verwerkt zit. Op de verjaardagskaarten voor kinderen staan vaak getekende konijnen met grote oren. Deze pluizige dieren zien eruit alsof ze net uit een animatie- of tekenfilm gehuppeld zijn. Ditzelfde gaat op voor onze kinderfeestjes uitnodigingen met konijnen. Zien ze er niet snoezig uit? 

Kaarten met konijn voor alle feestdagen

Ook voor de feestdagen is het leuk om een kaart met konijntjes te versturen. Kijk maar eens naar onze paaskaarten. Naast ontwerpen met paashazen kom je hier leuke kaarten tegen met konijntjes die kuikens en lammetjes gezelschap houden. Op onze kerstkaarten omringen ze zich meestal met andere dierenvrienden, al zitten er ook ontwerpen tussen met alleen een konijn. Soms dragen de knaagdieren een muts, andere keren knagen ze aan een wortel. Wist je trouwens dat je ook valentijnskaarten met een konijn kunt versturen? Succes gegarandeerd!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.