Ga naar de inhoudGa naar het filter
Paaskaarten

Paaskaarten

Paaskaart uitnodiging kip haan en kuikentjes
Vrolijke uitnodiging voor een paasbrunch
Lieve paaskaart met illustratie van een paasei
Paaskaart paashaas chocolade
Paaskaart tak papieren ornamenten
Paaskaart met een babykip op een mand vol eieren
Uitnodiging paasontbijt met illustratie van paashaas
Paaskaart crocussen lente
Paaskaartje met kleurrijke paaseitjes
Paaskaartje met schattige paashaas en kuikentje
Paaskaart met paashaas en de kabouter
Paaskaart met kippen kuikentjes en bloemetjes
  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Vrolijk pasen kaart: Onze collectie

De lammetjes dartelen door de wei, het zonnetje schijnt en de chocolade eitjes worden alvast verstopt. Kortom; Pasen staat voor de deur! En met een vrolijk pasen kaart maak je het feestje compleet. Daarom hebben we een groot aanbod paaskaarten, zodat er altijd eentje is die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een paaskaart met lachende paashaas of bonte paaseieren. Kaartjes met kuikentjes, konijnen en kippen zijn ook erg populair. 

🐣 Ook leuk: Grappige paaskaarten | Christelijke paaskaarten

Paaskaartjes maken

Met een zelfgemaakte paaskaart wens je jouw dierbaren een vrolijk Pasen. Daarnaast bezorg je niet alleen een glimlach op hun gezicht, maar ook op die van jezelf. Want paaskaartjes maken is met behulp van onze kaartmaker een (paas)eitje. En ben je een nieuwe klant, dan ontvang je bovendien je eerste kaartje gratis. 

Je kunt met onze paaskaarten trouwens alle kanten op! Zo kun je bijvoorbeeld een uitnodiging maken voor jullie gezellige paasontbijt of -brunch. Ook kun je een blanco kaart omtoveren tot het paaskaartje van je dromen. Want zeg nou zelf, een zelfgemaakte paaskaart sturen is toch een superleuke manier om familie en vrienden een fijn Pasen te wensen? 

Aan wie bezorg jij een paasknuffel?

Er is aan iedereen gedacht! We hebben paaskaartjes voor opa & oma, kinderen en volwassenen. Maar natuurlijk zijn er ook paaskaarten voor vrienden en kennissen die je een vrolijk Pasen wilt wensen. Wie bezorg jij een paasknuffel? 

Paaswensen 2024

Wil je iemand een vrolijke paasgroet sturen? Misschien is het leuk om het dit jaar eens met een kaartje te doen. De ontvanger kan de paaskaart dan vaker dan één keer bekijken en zal geregeld aan je terugdenken. Dat maakt echte post zoveel leuker! 

🥚 Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want het is bijna Pasen en dat vieren wij 🥚Op zoek naar een paasgroet? Deze en andere leuke teksten vind je in ons blogartikel Vrolijk Pasen wensen? 24 leuke teksten voor je paaskaartje

Paaskaart versturen

Nadat je klaar bent met ontwerpen is het tijd om de paaskaart te versturen. Wanneer je de paaskaarten op werkdagen voor 20:00 uur besteld, doen wij ze dezelfde dag nog op de post. De paaskaartjes worden door PostNL in 95% van de gevallen de volgende dag al bij de ontvanger op de deurmat. 

Paaskaarten in een pakketje thuisbezorgd

Bij Kaartje2go kun je je vrolijk Pasen kaart naar meerdere adressen versturen, maar je kunt ook een pakketje paaskaarten thuis laten bezorgen. Je kunt dan voor iedere vriend of vriendin een aparte paaskaart maken en er een leuke handgeschreven tekst op zetten.

Maak je paaskaart extra vrolijk

Een kaart met vrolijk Pasen erop is leuk om te geven, maar met onze extra’s maak je het nog véél leuker. Zo kun je je paaskaarten bijvoorbeeld vrolijker maken met een mooie sluitzegel, gekleurde envelop of luxe papiersoort. Zo verstuur je binnen een paar hazensprongen een heerlijk feestelijke paaskaart.

Wil je graag iets meer geven dan alleen een knuffel of kus door de brievenbus? Dan kun je ervoor kiezen om een paaskaartje met cadeau te sturen. Denk aan fleurige bloemzaadjes of lekkere thee voor bij de brunch. Bijna alle cadeaus passen trouwens door de brievenbus. Dus de ontvanger kan met een gerust hart paasboodschappen doen ;-) 

Veelgestelde vragen over paaskaarten

Als je graag wil dat de ontvanger zijn kaart zondag kan openen kun je het beste op donderdag of vrijdag je kaartje maken en versturen. Verstuur de kaart rechtstreeks en vul op de extra adresregel in ‘zondag pas openen’. Als de kaart op vrijdag of zaterdag wordt bezorgd, zal de ontvanger weten dat hij/zij tot zondag moet wachten met het openen van de envelop. Je kan het kaartje ook naar je eigen adres versturen om het vervolgens op zondag zelf te overhandigen of door de brievenbus te gooien.

Het maken van een paaskaart doe je simpel en snel bij Kaartje2go. Ga naar de kaartmaker en upload daar een leuke foto. Voeg figuren, kaders en een persoonlijke tekst toe en verstuur daarna je kaart. De kaartmaker is zo gebouwd dat iedereen dit makkelijk zelf kan doen. Kies een leuke bestaande kaart uit onze ruime collectie en maak hem persoonlijk door een mooie tekst en leuke figuren.

In 2024 valt Pasen op zondag 31 maart. Helaas worden er op die dag geen kaarten bezorgd, maar op zaterdag 30 maart wel. Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, wordt de kaart dezelfde dag verzonden. In 95% van gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat. In dit geval kun je het beste op vrijdag bestellen. 

Tip: Gebruik de extra adresregel om een instructie aan de ontvanger te geven. Bijvoorbeeld: ‘Deze kaart pas op zondag openmaken’ of ‘Wacht nog even met uitpakken tot zondag’.

Ja, dat kan zeker! Ga naar de kaartmaker en start met een blanco kaart. Upload een eigen foto vanaf je computer of social media kanaal. De foto kun je overal op de kaart zetten. Zo groot of zo klein maken als je wilt, spiegelen en draaien. Kun je niet kiezen welke foto het mooiste is? Upload dan meerdere foto’s om een mooie collagekaart te maken.

Een paaskaart besteld op werkdagen voor 20:00 uur, wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat het kaartje in 95% van de gevallen al de volgende dag bezorgd wordt. In enkele gevallen kan het voorkomen dat PostNL er een dag langer over doet. Wil je er  zeker van zijn dat jouw kaartje voor een bepaalde dag binnen is, bestel voor de zekerheid dan een paar dagen eerder.

Ja, dat kan! Nadat je je kaartje hebt gemaakt, geef je het adres door voor de verzending. Vul hier je eigen adresgegevens in en het kaartje zal naar jouw huis verstuurd worden. Je ontvangt dan een pakketje met jouw kaart en een blanco envelop. Jouw adres staat op het pakketje (dus niet op de kaart voor de ontvanger). Log in en gebruik je adresboek om bepaalde adressen op te slaan. Zo ben je de volgende keer nog sneller klaar!

Absoluut. Maak een leuk paaskaartje en ga daarna op zoek naar een leuk cadeau op onze cadeaupagina of begin met het cadeau en zoek er een leuke kaart bij. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke chocolade of lekkere wijnen. Zo verras jij jouw vriend(in) of familielid nog meer. Een fijne dagen gewenst!

Een paasei is een versierd ei dat met Pasen verstopt wordt. Deze gewoonte is ontstaan in de middeleeuwen, toen de kerk een verbod had ingesteld op het eten van eieren en vlees. Maar omdat de kippen in deze periode juist veel eieren eten, werden ze meteen gekookt omdat ze dan langer goed zouden blijven. Daarna werden ze versierd, door de eieren te beschilderen en werden ze met Pasen veelvuldig gegeten of cadeau gedaan.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.