Ga naar de inhoud
PaaskaartenVerstuur jouw vrolijke paasgroetjes
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.190 beoordelingen

Paaskaarten maken

Met een zelfgemaakte paaskaart bezorg je jouw dierbaren een vrolijk pasen. En je bezorgt niet alleen je dierbaren een glimlach op het gezicht, maar ook jezelf. Want het is ontzettend leuk om zelf een paaskaart te maken in onze kaartmaker. En ben je een nieuwe klant, dan ontvang je bovendien je eerste kaartje gratis.

Paaskaarten: voor als je niet bij je elkaar kunt zijn

Hoe groot je tafel ook is, niet iedereen zal bij de paasbrunch aanwezig kunnen zijn. En ook door andere omstandigheden kun je misschien als familie of vrienden niet bij elkaar komen.

Juist daarom is het zo leuk om een kaartje te sturen met pasen. Het is de beste manier om je familie en vrienden een fijn pasen te wensen als je dat niet persoonlijk kunt doen.

Aan wie bezorg jij een paasknuffel?

Er is aan iedereen gedacht! We hebben paaskaartjes voor opa & oma, voor kinderen en volwassen. Maar ook als je een paaskaart voor vriendschap zoekt of jouw kennissen een vrolijk pasen wilt wensen. Wie bezorg jij een paasknuffel?

Paaskaarten in een pakketje thuisbezorgd

Bij Kaartje2go kun je paaskaarten naar meerdere adressen versturen, maar je kunt ook een pakketje paaskaarten thuis laten bezorgen. Je kunt dan voor iedere vriend of vriendin een aparte paaskaart maken en er een leuke handgeschreven tekst op zetten.

Wil je graag iets meer geven dan alleen een knuffel of kus door de brievenbus? Dan kun je er ook voor kiezen om een paaskaart met een cadeau sturen. Geef bijvoorbeeld verrukkelijke chocolade cadeau of een doosje met heerlijke thee.

Paaskaarten in jouw favoriete stijl

Wenskaarten met pasen versturen is ontzettend leuk, helemaal als het een zelfgemaakte paaskaart is!

Daarom hebben we een groot aanbod kaartjes voor pasen, zodat er altijd eentje is die bij jou past. Zo zijn er gekke of grappige, vrolijke kaarten en christelijke paaskaarten. Paaskaarten met de paashaas of een paasei. Kaartjes met kuikentjes, konijnen en kippen, zijn ook erg populair. Ben je op zoek naar een paaskaart met tekst of met foto? Ook daar hebben we aan gedacht.

Paaskaarten voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven die een paaskaart aan hun medewerkers willen sturen om ze een hart onder de riem te steken of een vrolijk pasen te wensen is er de collectie paaskaarten voor bedrijven.

Vragen? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar!

Waar komt het paasei vandaan?

Een paasei is een versierd ei dat met Pasen verstopt wordt. Deze gewoonte is ontstaan in de middeleeuwen, toen de kerk een verbod had ingesteld op het eten van eieren en vlees. Maar omdat de kippen in deze periode juist veel eieren eten, werden ze meteen gekookt omdat ze dan langer goed zouden blijven. Daarna werden ze versierd, door de eieren te beschilderen en werden ze met Pasen veelvuldig gegeten of cadeau gedaan.

Paaswensen 2023

Wil jij iemand een vrolijk pasen wensen? Misschien is het leuk om het dit jaar eens met een kaartje te zeggen. De ontvanger kan het kaartje vaker dan één keer bekijken en zal geregeld aan je terugdenken. Dat maakt echte post zoveel leuker.

Ben je op zoek naar een leuke tekst om een fijn pasen te wensen? Bekijk dan eens onze tekstpagina met paaswensen.

Paaskaart sturen

Nadat je klaar bent met ontwerpen is het tijd om de paaskaart te versturen. Wanneer je de paaskaart op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds besteld, doen wij ze nog dezelfde dag op de post. De kaarten worden bezorgd door PostNL en in 95% van de gevallen ligt jouw paaskaart de volgende dag bij de ontvanger op de deurmat.

Als je graag wil dat de ontvanger zijn kaart zondag kan openen kun je het beste op donderdag of vrijdag je kaartje maken en versturen. Verstuur de kaart rechtstreeks en vul op de extra adresregel in ‘zondag pas openen’. Als de kaart op vrijdag of zaterdag wordt bezorgd, zal de ontvanger weten dat hij/zij tot zondag moet wachten met het openen van de envelop. Je kan het kaartje ook naar je eigen adres versturen om het vervolgens op zondag zelf te overhandigen of door de brievenbus te gooien.

Het maken van een paaskaart doe je simpel en snel bij Kaartje2go. Ga naar de kaartmaker en upload daar een leuke foto. Voeg figuren, kaders en een persoonlijke tekst toe en verstuur daarna je kaart. De kaartmaker is zo gebouwd dat iedereen dit makkelijk zelf kan doen. Kies een leuke bestaande kaart uit onze ruime collectie en maak hem persoonlijk door een mooie tekst en leuke figuren.

In 2023 valt Pasen op zondag 17 april. Helaas worden er op die dag geen kaarten bezorgd, maar op zaterdag 16 april wel. Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, wordt de kaart dezelfde dag verzonden. In 95% van gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat. In dit geval kun je het beste op vrijdag bestellen. 

Tip: Gebruik de extra adresregel om een instructie aan de ontvanger te geven. Bijvoorbeeld: ‘Deze kaart pas op zondag openmaken’ of ‘Wacht nog even met uitpakken tot zondag’.

Ja, dat kan zeker! Ga naar de kaartmaker en start met een blanco kaart. Upload een eigen foto vanaf je computer of social media kanaal. De foto kun je overal op de kaart zetten. Zo groot of zo klein maken als je wilt, spiegelen en draaien. Kun je niet kiezen welke foto het mooiste is? Upload dan meerdere foto’s om een mooie collagekaart te maken.

Een paaskaart besteld op werkdagen voor 20:00 uur, wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat het kaartje in 95% van de gevallen al de volgende dag bezorgd wordt. In enkele gevallen kan het voorkomen dat PostNL er een dag langer over doet. Wil je er  zeker van zijn dat jouw kaartje voor een bepaalde dag binnen is, bestel voor de zekerheid dan een paar dagen eerder.

Ja, dat kan! Nadat je je kaartje hebt gemaakt, geef je het adres door voor de verzending. Vul hier je eigen adresgegevens in en het kaartje zal naar jouw huis verstuurd worden. Je ontvangt dan een pakketje met jouw kaart en een blanco envelop. Jouw adres staat op het pakketje (dus niet op de kaart voor de ontvanger). Log in en gebruik je adresboek om bepaalde adressen op te slaan. Zo ben je de volgende keer nog sneller klaar!

Absoluut. Maak een leuk paaskaartje en ga daarna op zoek naar een leuk cadeau op onze cadeaupagina of begin met het cadeau en zoek er een leuke kaart bij. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke chocolade of lekkere wijnen. Zo verras jij jouw vriend(in) of familielid nog meer. Een fijne dagen gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.