Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Paaskaarten

Paaskaarten

Ben jij ook een Baashaas?
Paaskaart met drie kleine gestapelde kuikentjes
Paaskaart kip kuikentje goud vrolijk pasen hartjes
Paaskaart konijntje vrolijk pasen
Vrolijke paaskaart uitnodiging met illustraties van ontbijt
Paaskaart met bos gele tulpen in moderne vaas met motief
Paaskaart vrolijke kuikens met konijnenoren en choco-eitjes
Paaskaart paasknuffel met eigen foto paastak en kuikentje
Uitnodiging pasen camouflage paasei in de jungle
Paaskaart mooie paastak met vrolijk kuiken met konijnenoren
Paaskaart met eigen foto bloesem paastak en vrolijk kuiken
Happy Pesach paaskaart met geel vogeltje, tulp en sterren
  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Paaskaartjes maken

Met een zelfgemaakte paaskaart bezorg je jouw dierbaren een vrolijk Pasen. En je bezorgt niet alleen je dierbaren een glimlach op het gezicht, maar ook jezelf. Want het is ontzettend leuk om zelf een paaskaart te maken in onze kaartmaker. En ben je een nieuwe klant, dan ontvang je bovendien je eerste kaartje gratis.

Organiseer je een gezellige paasbrunch? Of wil je je familieleden allemaal fijne paasdagen wensen? In onze collectie vind je de leukste paaskaarten en uitnodigingen. Zeg nou zelf, een vrolijk paaskaartje sturen is toch een superleuke manier om familie en vrienden een fijn Pasen te wensen?

Paaskaarten in jouw favoriete stijl

Wenskaarten met pasen versturen is ontzettend leuk, helemaal als het een zelfgemaakte paaskaart is!

Daarom hebben we een groot aanbod kaartjes voor pasen, zodat er altijd eentje is die bij jou past. Zo zijn er gekke of grappige, vrolijke kaarten en christelijke paaskaarten. Paaskaarten met de paashaas of een paasei. Kaartjes met kuikentjes, konijnen en kippen, zijn ook erg populair. Ben je op zoek naar een paaskaart met tekst of met foto? Ook daar hebben we aan gedacht.

Aan wie bezorg jij een paasknuffel?

Er is aan iedereen gedacht! We hebben paaskaartjes voor opa & oma, voor kinderen en volwassen. Maar ook als je een paaskaart voor vriendschap zoekt of jouw kennissen een vrolijk pasen wilt wensen. Wie bezorg jij een paasknuffel?

Paaskaarten voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven die een paaskaart aan hun medewerkers willen sturen om ze een hart onder de riem te steken of een vrolijk pasen te wensen is er de collectie paaskaarten voor bedrijven.

Vragen? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar!

Paaswensen 2023

Wil jij iemand een vrolijk pasen wensen? Misschien is het leuk om het dit jaar eens met een kaartje te zeggen. De ontvanger kan het kaartje vaker dan één keer bekijken en zal geregeld aan je terugdenken. Dat maakt echte post zoveel leuker.

Ben je op zoek naar een leuke tekst om een fijn pasen te wensen? Bekijk dan eens onze tekstpagina met paaswensen.

Paaskaart versturen

Nadat je klaar bent met ontwerpen is het tijd om de paaskaart te versturen. Wanneer je de paaskaart op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds besteld, doen wij ze nog dezelfde dag op de post. De kaarten worden bezorgd door PostNL en in 95% van de gevallen ligt jouw paaskaart de volgende dag bij de ontvanger op de deurmat.

Paaskaarten in een pakketje thuisbezorgd

Bij Kaartje2go kun je paaskaarten naar meerdere adressen versturen, maar je kunt ook een pakketje paaskaarten thuis laten bezorgen. Je kunt dan voor iedere vriend of vriendin een aparte paaskaart maken en er een leuke handgeschreven tekst op zetten.

Leuke extra’s bij je paaskaarten

Wil je je paaskaarten op een simpele manier nóg leuker maken? Snuffel dan eens rond bij onze extra’s. Je kunt je paaskaart bijvoorbeeld vrolijker maken met een mooie sluitzegel, een gekleurde envelop of een luxe papiersoort. Zo verstuur je binnen een paar hazensprongen een heerlijk feestelijke paaskaart.

Wil je graag iets meer geven dan alleen een knuffel of kus door de brievenbus? Dan kun je er ook voor kiezen om een paaskaart met een cadeau sturen. Geef bijvoorbeeld verrukkelijke chocolade cadeau of een doosje met heerlijke thee.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.