Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes konijntje

Konijnen. Ze zijn knuffelig, zacht en hebben iets vrolijks. Zie je ze al gaan, huppelend met lange oren komen hoog boven het gras uit? En als je goed kijkt, zie je kraaloogjes en een schattig neusje. Zo’n lief beestje past helemaal op een geboortekaartje. Kies één van de geboortekaartjes met konijn, bestel een gratis proefdruk en deel het geboortenieuws met vrienden en familie.

De mooiste geboortekaartjes met konijn maak je zelf

Voor welk geboortekaartje met konijn kiezen jullie?

Jullie zijn in verwachting van een kindje. Om het geboortenieuws aan te kondigen, willen jullie een ontwerp voor een geboortekaartje kiezen. Het liefst eentje met een konijntje. Op deze pagina vind je allerlei geboortekaartjes met konijnen en hazen. Bekijk ze maar eens en ontdek wat je mooi vindt. 

Je kunt ook het filtermenu gebruiken om de kaarten te filteren op basis van jouw wensen. Als je op zoek bent naar een konijnenkaart in een specifieke stijl, bijvoorbeeld. Wat vind jij mooi: een lief geboortekaartje voor een meisje of juist een stoer kaartje voor een jongen? Of misschien past een origineel geboortekaartje met konijntjes in waterverf stijl of met silhouet beter bij jullie. 

🐰 Tip: Benieuwd hoe de naam van jullie kindje staat op de verschillende geboortekaartjes? Maak gebruik van de geboortekaartjes met naam functie.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met konijntje

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.