Wenskaarten maken

Originele wenskaarten maken

Ben je op zoek naar een leuke en originele wenskaart? Bij Kaartje2go zit je goed, want hier vind je de grootste collectie wenskaarten van Nederland. Zoek je iets speciaals, gebruik dan het zoekvakje linksboven. Ben je voor het eerst bij Kaartje2go en wil je het eens uitproberen? Voor alle nieuwe klanten 1e kaart gratis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8985 beoordelingen

Wenskaarten maken met plezier

Een originele wenskaart maken is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. We hebben hele leuke kant-en-klare wenskaarten, zoals deze wenskaarten met humor, maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen.

Wenskaart maken en bestellen

Je kunt zelf foto's toevoegen, leuke teksten plaatsen en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Van onze klanten horen wij vaak dat ze vele leuke reacties hebben gekregen van familie en vrienden. En je kunt de kaart vantevoren plannen, want de verzenddatum kun je zelf bepalen. Voor inspiratie en ideeën kun je ook eens kijken bij deze leuke voorbeelden van wenskaarten.

Geschiedenis van de wenskaart

Wenskaarten werden al in de Middeleeuwen verstuurd. Geliefden toonden hun liefde door elkaar toe te zingen. In de 15e eeuw werd dit op papier gezet. De elite in Europa begon vanaf de 17e eeuw wenskaarten te versturen. Tot 1850 werden kaarten alleen door de elite verstuurd, omdat het relatief duur was. Aan het eind van de 19e eeuw werden de kaarten door machines gedrukt waardoor het ook voor het volk betaalbaar werd.

Wil je zomaar een kaartje sturen? Kijk dan ook eens bij onze kaarten voor zomaar!