Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 50 jaar man

Een verjaardag is altijd een groot feest. Maar wanneer een man 50 wordt is dat wel extra speciaal. Dit jaar is hij namelijk een echte Abraham. Om dat niet stil voorbij te laten gaan stuur je hem natuurlijk een leuke verjaardagskaart.

Felicitatiekaart voor Abraham

Is je vader, opa, een goede vriend, of misschien zelfs je zoon 50 jaar geworden? Dan is hij een echte Abraham en dat moet natuurlijk gevierd worden. 

Mannen willen graag vergeten dat ze een jaartje ouder worden. Maar stiekem vinden ze het hartstikke leuk om een kaartje te krijgen. Zo worden er vaak enorme spandoeken in de tuin gezet met grappige spreuken. Maar een gevatte verjaardagskaart valt ook altijd erg in de smaak. Maak daarom meteen een leuke verjaardagskaart voor hem, want de kaarten op de mat zijn een mooie herinnering dat hij 50 jaar geworden is.

Verjaardagskaart 50e verjaardag maken

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig een eigen verjaardagskaart voor een man van 50 jaar:

  1. Kies een kaart uit de collectie die past bij de ontvanger.
  2. Klik op “kaart bewerken” om de kaart te bewerken.
  3. Upload een eigen foto of een leuke selfie, en schrijf een persoonlijke verjaardagswens in de kaart.
  4. Pas tot slot de kleuren en de lettertypes aan naar jouw smaak!
  5. Ben je helemaal tevreden? Dan is het tijd om de kaart naar de kersverse Abraham te sturen. Kies de verzenddatum en wij versturen de kaart naar het opgegeven adres.

Verras de jarige met een cadeau

De verjaardag van Abraham kun je nog leuker maken door een cadeau voor hem uit te zoeken en deze samen met de kaart te versturen. Geef bijvoorbeeld een fles bier cadeau of een heerlijke chocoladereep. De beste cadeaus voor een verjaardag vind je hier.

Eerste verjaardagskaart gratis

Wanneer je een verjaardagskaart stuurt, maak je iemand blij. En daar worden wij weer blij van! Daarom krijg je bij Kaartje2go je eerste kaart cadeau. Maak daarom snel een gratis account aan en stuur gratis een 50 jaar kaart naar de jarige job.

Kaart met humor voor een man van 50 jaar

Veel mannen houden van humor. Daarom kun je best een grappige verjaardagskaart voor de 50e verjaardag sturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een felicitatiekaart met de tekst Echt waar? Al zo oud? Of een geinige kaart met de tekst Looking good! Oude bok! En natuurlijk de klassieker 50 is het nieuwe 40. Met een verjaardagskaart met humor zit je bij de man nooit verkeerd.

Persoonlijke verjaardagskaart met foto van Abraham

Een andere leuke manier om de man met zijn 50e verjaardag te feliciteren is met een persoonlijke fotokaart. Op deze kaarten kun je heel eenvoudig een eigen foto uploaden. Kies bijvoorbeeld een foto van de laatste leuke activiteit die jullie hebben ondernomen of ga terug in de tijd en pak een oude foto van vroeger. Een te gekke selfie is natuurlijk ook een goed idee!

Verjaardagskaarten met aanpasbare leeftijd - voor man en vrouw

Bij Kaartje2go vind je verjaardagskaarten in alle soorten en maten. Kun je hier niet vinden wat je zoekt, kijk dan eens bij de verjaardagskaarten met aanpasbare leeftijd. Daar vind je meer dan 500 leuke, grappige en prachtige felicitatiekaarten voor de verjaardag. 

Voor de halve Abraham hebben verjaardagskaarten met 25 jaar erop; voor Sarah hebben we een aanbod met verjaardagskaarten voor vrouwen van 50 jaar en voor de feestgangers hebben we prachtige uitnodigingen voor de 50e verjaardag en een geweldig Abraham feest. Bekijk ook onze 65 jaar-, senior- en fotoverjaardagskaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.