Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kerstkaarten christelijk

Christelijke kerstkaarten

Kerst is hét moment om geliefden een mooie kerstwens en een gezegend jaar te wensen. En met een christelijke kerstkaart sta je extra stil bij de kerstgedachte: de geboorte van Jezus Christus. Daarom hebben we een ruime keuze aan christelijke kerstkaarten met prachtige teksten voor je verzameld. Zo stuur jij een liefdevolle christelijke kerstkaart naar je dierbaren.

Christelijke kerstkaarten maken

Met christelijke kerstkaarten wens je je familie en vrienden op een mooie manier een fijne kerst. Veel van onze kaarten draaien om het wonder van kerst, de geboorte van Jezus Christus. Daarnaast hebben onze christelijke kerstkaarten prachtige boodschappen, zoals ‘joy to the world’, ‘geloof hoop en liefde’ en ‘vrede op aarde’. Wil jij je dierbaren een gezegende kerst wensen? Kies dan een van onze christelijke kerstkaartjes en geef er een mooie eigen draai aan!

⭐️ Bekijk voor meer inspiratie ook onze mooie kerstkaarten met engel.

Zo maak je een christelijke kerstkaart

Onze designers zijn al maanden bezig om de allermooiste christelijke kerstkaarten te ontwerpen, maar je kunt je kaart ook zelf ontwerpen. Met onze handige kaartmaker is het maken van christelijke kerstkaarten zo gepiept. 

  1. Kies je favoriete christelijke kerstkaart en klik op ‘kaart bewerken’. 
  2. Upload je eigen foto, pas de kleuren aan en voeg mooie kaders en figuren toe. 
  3. Schrijf een liefdevol gedicht of christelijke tekst toe aan je kerstkaart.
  4. Vraag een gratis proefdruk aan en ontdek zelf hoe mooi je kaartje is geworden.

Tip: Sla je favoriete kaarten op in je Kaartje2go account. Zo kun je deze later met elkaar vergelijken en het allermooiste kaartje met christelijke kerstboodschap uitkiezen.

Christelijke foto kerstkaart maken 

Foto’s zeggen soms meer dan duizend woorden. Maak je christelijke kerstkaart dus extra bijzonder door een mooie foto toe te voegen. Gebruik bijvoorbeeld een foto van een kerststal, kerk, kruis of engel en plaats er een mooie bijbeltekst of christelijke quote bij. Zo ontwerp je jouw kerstkaarten helemaal naar je eigen smaak. In onze blog vind je trouwens handige tips voor het maken van een originele kerstfoto!

Wens je dierbaren gezegende kerstdagen

Kerst is van oorsprong een christelijk feest. Misschien sta jij tijdens de kerstdagen ook stil bij de geboorte van Jezus Christus en ben je op zoek naar een mooie, christelijke kerstkaart. Speciaal voor jou hebben we christelijke kerstkaarten met bijbeltekst, een psalm of opwekkingslied erop. Daarnaast hebben onze designers ook kaarten met korte christelijke kerstgedichten voor je ontworpen. Hou je meer van christelijke kerstkaarten met Engelse teksten? Ook die kun je terugvinden in onze collectie.

⭐️ Bekijk ook onze Engelse kerstkaarten.

Kerstkaart met christelijke tekst

Met een christelijke tekst op je kerstkaart breng je een mooie boodschap over naar je familie, vrienden, collega’s en andere bekenden. Dit kan bijvoorbeeld een zegen, gelukswens of troostende woorden in tijden van verdriet zijn. Met een eigen tekst maak je de kerstkaart namelijk nog persoonlijker. Haal herinneringen op van het afgelopen jaar, geef iemand een steuntje in de rug of spreek je hoop uit over het komende jaar. Zo kun je iemand echt raken!

Bijbelteksten voor de kerstdagen

Wil je graag een mooie christelijke boodschap overdragen met de kerstdagen? Bekijk dan eens onze kerstkaarten met een bijbeltekst. Hierop staan inspirerende teksten uit de Bijbel om vrienden en familie een gezegende kerst te wensen. Daarnaast hebben we hieronder nog een aantal kerst bijbelteksten voor je verzameld. Kopieer de tekst en maak je eigen christelijke kerstkaart.

Lucas 2:14

Eer aan God in de hoogste hemel

en vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.

Jesaja 9:5

Een kind is ons geboren,

een zoon is ons gegeven;

de heerschappij rust op zijn schouders.

Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman,

Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst.

Matteüs 1:23

De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven,’ wat in onze taal betekent ‘God met ons’.

Lucas 2:11

Vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de messias, de Heer.

Johannes 3:16

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

2 Korintiërs 9:15

Laten we God danken voor zijn onbeschrijfelijk geschenk.

De nieuwste christelijke kerstkaarten in 2024

Ben je op zoek naar de nieuwste christelijke kerstkaarten? Onze designers werken het hele jaar door hard aan nieuwe ontwerpen. Zo zijn er in 2023 ook weer mooie christelijke kerstkaarten gemaakt. We houden hierbij rekening met de trends, denk aan rustige natuurlijke tinten, ronde vormen en een hoopvolle boodschap. Wist je dat het mogelijk is om je kerstkaarten direct online te versturen? Dat scheelt jou weer een ritje naar de brievenbus. Je vult de namen en adressen in van de ontvangers en wij doen de rest. Handig!

Een kaartje voor iedereen

Niet de kaart gevonden die je zoekt? We hebben nog meer veel meer mooie kerstkaarten. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kerstkaarten trends, bij de klassieke kerstkaarten of ga voor een kaart met jaartal erop. Daarnaast hebben we nog meer christelijke kaarten, waar je met onze kerstfiguren een mooie kerstkaart mee maakt. Iets te vieren? Kies dan de save the date kerstkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.