Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedank jouw juf of meester met een kaartje!

Wil jij je meester of juf bedanken voor het afgelopen schooljaar? Heb je een leuk en leerzaam jaar gehad? Maak dan een leuke bedankkaart voor juf of meester. Zo begin je met veel plezier en dankbaarheid aan de vakantie. De eerste kaart krijg je van ons cadeau.

Bedankkaart voor juffen en meesters

Aan het einde van het schooljaar, als de zomervakantie aanbreekt, neem je afscheid van je juf of meester. Volgend jaar ga je naar een andere klas en krijg je waarschijnlijk een leraar. Als jij het naar je zin hebt gehad op school, dan wil je jouw juf of meester daarvoor vast bedanken. Bedank je lieve juf of toffe meester met een bedankt kaartje. Maak zelf een bedankt kaartje en neem afscheid van je juf of meester. Zet op het kaartje bedankt juf/meester voor het leerzame schooljaar.

Bedankkaart voor een mooie herinnering

Wil je samen met jouw dochter of zoon de meester of juf een origineel bedankkaartje sturen?  Dan is een fotokaart misschien een leuk idee! Zoek samen met je kind een foto van het afgelopen schooljaar uit. Bedenk samen met je kind wat een mooie herinnering voor hem of haar was. Heeft je zoon of dochter wellicht een mooie herinnering aan het afgelopen schooljaar - bijvoorbeeld van het schoolreisje - kies daar dan een leuke foto van uit en maak je eigen mooie foto bedankkaart. 

Wil je graag nog iets extra’s geven? Dan is een cadeau bij je kaart wellicht een leuk idee.

Ga jij je school verlaten, bedank je juf of meester

Zit je in groep 8 en ga jij je school definitief verlaten? Bedank dan je juf of meester met een kaartje. Waarschijnlijk ga je volgend jaar naar het middelbaar onderwijs. Jouw juf of meester gaat niet met je mee en dus is het een mooi moment om afscheid te nemen. Dit kun je doen door een bedankkaart voor meester of juf te maken. 

Natuurlijk kan het ook zijn dat je jouw school gaat verlaten omdat je gaat verhuizen. Ook dan wil je misschien graag je meester of juf bedanken met een kaartje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.