Alles wat je wilt weten over zwanger zijn en de geboorte van je baby

Zwanger zijn, je voorbereiden op de komst van je kleintje, de geboorte van je baby… Als je in verwachting bent staat je leven op z’n kop. Wat een spannende tijd! Op de blog van Kaartje2go vind je daarom alles wat je wilt weten over het krijgen van een baby.

In verwachting zijn en alles wat erbij komt kijken

Als je dat tweede streepje op de zwangerschapstest ziet weet je het: je wordt papa of mama! En dan begint jullie nieuwe leven eigenlijk al. Voor alle bijzondere momenten die volgen vind je hier daarom inspiratie en handige tips. Bijvoorbeeld voor als je wilt weten wat je kunt doen tegen zwangerschapskwaaltjes of hoe je je zwangere buik kan verbergen voor de mensen om je heen. En zoek je nog inspiratie voor het bekendmaken van je zwangerschap, dan zit je hier ook goed. Net als voor het schrijven van je geboorteplan, leuke thema’s voor de babykamer en tips om fit te blijven tijdens je zwangerschap. Want als je in deze nieuwe wereld stapt, is wat handige info geen overbodige luxe!

Na de geboorte van de baby

En dan is de geboorte van je zoon of dochter een feit. Jullie leven samen kan nu echt beginnen! Met ons artikel over kraamtradities weet je precies wat voor leuks je allemaal te wachten staat in je kraamweek, al hoef je de gebaande paden natuurlijk niet te volgen. En wil je weten hoe jouw kleintje zich gaat ontwikkelen de komende tijd, dan moet je deze leuke mijlpalen in het eerste jaar van je kindje ook zeker ontdekken. Wil je iemand verrassen voor de geboorte van een baby, dan vind je hier ook wat je zoekt. Want wat kun je als kraamcadeau geven aan de kersverse ouders? En wat schrijf je op een geboortefelicitatiekaartje? Met onze ideeën is de verrassing compleet.

Geboortekaartjes van Kaartje2go

Onze geboortekaartjes krijgen natuurlijk een speciaal plekje op onze blog. Bij Kaartje2go vind je namelijk de leukste geboortekaartjes die je helemaal naar je eigen wens kunt aanpassen! We vertellen je daarom graag alles over de nieuwste trends, geven inspiratie voor hoe je je geboortekaartje nog persoonlijker maakt en vertellen je wat stiekem nog weleens fout wordt gedaan op geboortekaartjes. Heb je een leuk geboortekaartje gevonden? Vraag dan nu een gratis proefdruk aan!