Geboortekaartje broertje of zusje

Bij de geboorte van een 2e, 3e of 4e kindje kun je kiezen voor een geboortekaartje met een broertje of zusje. Een leuke en originele manier om dit te doen is met de aankondiging vanuit de ogen van jouw zoon of dochter met de boodschap: ‘Hoera, een broertje’ of ‘Hoera ik krijg een zusje!’ Maak je eigen geboortekaartje en vraag meteen een GRATIS proefdruk aan.

Meer: silhouethip | origineel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Geboortekaartje vanuit de grote broer

Het is heel leuk om de aankondiging van jullie kindje vanuit zijn of haar broertje te doen. Dat kun je doen door een leuke tekst of de naam op het geboortekaartje te zetten “Hoera Levi krijgt een zusje” of “Eindelijk, het wachten is voorbij. Nu is er een broertje voor mij!”, maar dit kan ook op een kaartje. In deze collectie vind je veel geboortekaartjes met leuke silhouetten of afbeeldingen met daarop een broertje, zusje of tweeling afgebeeld. Een laatste optie is om een leuke fotoshoot met het gezin te organiseren. Maak bijvoorbeeld een leuke foto van je zoon die de pasgeboren baby vasthoudt. De grote broer en het kleine broertje of zusje samen op een foto. Stoer en toch ook schattig. Iedereen zal smelten. Bekijk onze silhouet geboortekaartjes voor nog meer geboortekaartjes.

Geboortekaartje vanuit de grote zus

Ook voor een grote zus is het speciaal als zij een broertje of zusje krijgt. Met een leuke tekst of een mooie illustratie laat je al jouw vrienden en familie weten dat jullie dochtertje er een broertje of zusje bij krijgt. Op deze manier is het tweede geboortekaartje misschien nog wel unieker en persoonlijker dan het eerste geboortekaartje.

Wil je graag mee met de laatste trends, bekijk dan ook eens onze trendy en hippe geboortekaartjes of kijk eens bij de originele geboortekaartjes. Vind hier je originele geboortekaartje teksten voor een broertje of zusje

Leuke teksten geboortekaartje zusje of broertje

Je hebt het ontwerp voor je kaartje uitgezocht. Nu is het tijd om een leuke tekst of versje op het geboortekaartje van het zusje of broertje te schrijven. Er zijn verschillende leuke ideeën te bedenken. Quote bijvoorbeeld de reactie van de grote zus of broer of schrijf een mooi gedicht. Wil je meer inspiratie op doen of onze teksten gebruiken? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes teksten. Deze kun je simpel en snel op je kaart plakken, zo ben je in een handomdraai klaar. Handig!

Bekijk ook eens onze andere collecties zoals bijzondere geboortekaartjes, geboortekaartjes met voertuigen of geboortekaartjes met waterverf.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen