Geboortekaartje broertje of zusje

Bij de geboorte van een 2e, 3e of 4e kindje kun je kiezen voor een geboortekaartje met een broertje of zusje. Een leuke en originele manier om dit te doen is met de aankondiging vanuit de ogen van jouw zoon of dochter met de boodschap: ‘Hoera, een broertje’ of ‘Hoera ik krijg een zusje!’ Maak je eigen geboortekaartje en vraag meteen een GRATIS proefdruk aan.

Meer: silhouethip | origineel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Geboortekaartje vanuit de grote broer

Het is heel leuk om de aankondiging van jullie kindje vanuit zijn of haar broertje te doen. Dat kun je doen door een leuke tekst op het geboortekaartje te zetten “Hoera Levi krijgt een zusje” of “Eindelijk, het wachten is voorbij. Nu is er een broertje voor mij!”, maar dit kan ook visueel. In deze collectie vind je veel geboortekaartjes met leuke silhouetten of afbeeldingen met daarop een broertje of zusje afgebeeld. Een laatste optie is om een leuke fotoshoot te organiseren. Maak bijvoorbeeld een leuke foto van je zoon die de pasgeboren baby vasthoudt. De grote broer en het kleine broertje of zusje samen op een foto. Stoer en toch ook schattig.

Bekijk onze silhouet geboortekaartjes voor nog meer geboortekaartjes.

Geboortekaartje vanuit de grote zus

Ook voor een grote zus is het speciaal als zij een broertje of zusje krijgt. Met een leuke tekst of een mooie illustratie laat je al jouw vrienden en familie weten dat jullie dochtertje er een broertje of zusje bij krijgt. Op deze manier is het tweede geboortekaartje misschien nog wel unieker en persoonlijker dan het eerste geboortekaartje.

Wil je graag mee met de laatste trends, bekijk dan ook eens onze trendy en hippe geboortekaartjes of kijk eens bij de originele geboortekaartjes.

Vind hier je originele geboortekaartje teksten voor een broertje of zusje

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14980 beoordelingen