Ga naar de inhoudGa naar het filter

Langwerpige kerstkaarten

Een langwerpige kerstkaart is leuk om te geven omdat ze net even iets anders zijn dan andere kerstkaarten. Vanwege hun vorm vallen ze extra goed op tussen de andere kaarten en de witruimte zorgt voor een rustige en elegante uitstraling. Zo is er extra veel ruimte voor een persoonlijke boodschap of een mooie foto. 

Langwerpige kerstkaarten

Wil jij dat jouw kerstkaarten dit jaar extra opvallen? Maak en verstuur dan een mooie langwerpige kerstkaart. Kaarten in deze vorm hebben iets elegants. Door de bijzondere vorm springt zo’n kaart er écht uit. Schrijf er een mooie kerstboodschap op en verras jouw dierbaren. Je kiest, maakt en verstuurt jouw langwerpige kerstkaart met Kaartje2go.

Val op met een langwerpige kerstkaart

Wat kook je tijdens het kerstdiner, voor welke kerstversiering kies je en met wie vier je het dit jaar? Misschien ben je al bezig met de kerstplanning. Natuurlijk horen de kerstkaarten ook bij deze voorbereidingen. Wil jij dit jaar nét even andere kerstkaarten? Kies dan voor een kaart met een opvallende vorm. De langwerpige kerstkaart is daar een goed voorbeeld van. Door de slanke vorm stralen dit soort kaarten elegantie uit. Laat die sierlijke uitstraling nou precies bij de kerstsfeer passen!

Minimalistische of ‘gezellig drukke’ langvormige kerstkaart? Jij kiest!

Een kaart met lange vorm vraagt om een ander ontwerp dan het ‘standaard’ formaat kaart. Bij een langwerpige kaart heb je veel ruimte in de hoogte en minder in de breedte. Daardoor hebben de designs van deze kaarten een opvallende uitstraling. Door de hoeveelheid verticale witruimte zijn langwerpige kerstkaarten ook geschikt als menukaart voor kerst. Ben jij fan van ‘less is more’ kaarten? Kies dan voor een kaart met maximaal 2 á 3 rustige kleuren en niet teveel elementen. Kerstkaarten met een illustratie doen het altijd goed binnen dit thema. Is ‘gezellig druk’ meer jouw stijl? Daar past een kaart met opvallende kleuren en veel elementen goed bij. Via het filtermenu aan de zijkant selecteer je eenvoudig de stijlen en thema’s die jou aanspreken. 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.