Langwerpige kerstkaarten

Een langwerpige kerstkaart is leuk om te geven omdat ze net even iets anders zijn dan andere kerstkaarten. Vanwege hun vorm vallen ze extra goed op tussen de andere kaarten en de witruimte zorgt voor een rustige en elegante uitstraling. Zo is er extra veel ruimte voor een persoonlijke boodschap of een mooie foto. 

Langwerpige kerstkaart maken

Langwerpige kerstkaarten zijn helemaal hip. De kaarten hebben een moderne uitstraling en er is veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. Kijk voor inspiratie bij onze teksten voor kerstkaarten.

Wil jij iemand een mooie, langwerpige kerstkaart sturen? We hebben een groot aanbod van leuke en hippe kerstkaarten voor je verzameld. Kerstkaartjes met mooie kleuren, leuke figuren en prachtige illustraties. Kies een kant-en-klare kaart uit of maak zelf een langwerpig kerstkaartje. Voeg teksten en foto’s toe, versier je kaart met leuke figuren en kaders en klaar ben je. Bestel er sluitzegels & gratis rode of gouden enveloppen bij om je kerstkaarten helemaal helemaal af te maken.

De langwerpige kerstkaarten zijn ook leuk om een menukaart, kerst-verhuiskaart of uitnodiging voor een kerstdiner van te maken én ze zijn erg geschikt voor een mooie kerstkaart met eigen foto.

Kleiner budget? Bekijk dan de goedkope kerstkaarten of kies voor iets anders zoals vintage kerstkaarten.

Langwerpige kerstkaart sturen

Kerstkaarten vergeten te sturen door kerststress is vanaf nu verleden tijd. Bij Kaartje2go maak en verstuur je heel eenvoudig je eigen kerstkaarten. Maak je kerstkaart van tevoren en geef alvast een verzenddatum op. Wij geven je kerstkaartjes op de gewenste dag af bij PostNL. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Wil je helemaal geen kerststress meer? Bekijk dan onze kerst checklist voor geslaagde feestdagen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen