Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Langwerpige kerstkaarten - Kersttrend van 2018

Langwerpige kerstkaarten

Langwerpige kerstkaarten zijn helemaal hip. De kaarten hebben een moderne uitstraling en er is veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. De witruimte zorgt voor een rustige en elegante uitstraling. Bestel er sluitzegels & gratis rode enveloppen bij om je kerstkaart helemaal helemaal af te maken.

Kies de kerstkaart trend die past bij jou!

Langwerpige kerstkaart maken

Wil jij iemand een mooie, langwerpige kerstkaart sturen? We hebben een groot aanbod van leuke en hippe kerstkaarten. Kerstkaartjes met mooie kleuren, leuke figuren en prachtige illustraties. Kies een kant-en-klare kaart uit of maak zelf een langwerpig kerstkaartje. Voeg teksten en foto’s toe, versier je kaart met leuke figuren en kaders en klaar ben je. Kijk voor inspiratie bij onze teksten voor kerstkaarten.

Langwerpige kerstkaart sturen

Kerstkaarten vergeten te sturen door kerststress is vanaf nu verleden tijd. Bij Kaartje2go maak en verstuur je heel eenvoudig je eigen kerstkaarten. Maak je kerstkaart van tevoren en geef alvast een verzenddatum op. Wij geven je kerstkaartjes op de gewenste dag af bij PostNL. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Wil je helemaal van je kerststress af? Bekijk dan onze kerst checklist voor geslaagde feestdagen.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11397 beoordelingen