Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 60 jaar man

Komt de 60e verjaardag van je vader, broer of een vriend eraan? Bij Kaartje2go vind je de leukste verjaardagskaarten voor mannen die de leeftijd van zestig bereiken. Kies bijvoorbeeld voor een ‘typische mannen kaart’ met pullen bier of een vintage verjaardagskaart met een oldtimer. Kan de betreffende man humor wel waarderen? In onderstaande collectie zitten ook ontwerpen met een oude bok of een kalende opa. De - bijna - zestigjarige een beetje plagen moet kunnen, toch? ;)

Verjaardagskaarten voor mannen van 60 jaar

Mannen doen graag een beetje lacherig over hun leeftijd, ook als ze 60 jaar worden. En vrouwen? Die steken er net zo goed de draak mee. Het is dan ook niet voor niets dat onze collectie barst van de grappige verjaardagskaarten voor mannen die aan hun zestigste levensjaar beginnen. Tussen deze kaarten zitten onder meer ontwerpen met jolige dieren. Denk bijvoorbeeld aan olifanten die muziek maken en beren die wat te diep in het glaasje gekeken hebben. Ook leuk voor mannen die zestig worden zijn de ontwerpen …

  • … een fles wijn of whisky: hoe ouder, hoe beter (althans, dat is wat ze zeggen).
  • met een meter bier, een pilsje, bierpullen en woordgrappen over bier.
  • met een retro voertuig zoals een fiets, een motor of een auto.

Ook felicitatiekaarten met typische symbolen van ‘vroeger’ zijn leuk voor mannen die hun 60e verjaardag vieren. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpen met een oude telefoon, een sigaar of een waterpijp.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.