Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 60 jaar vrouw

Je moeder, zus of vriendin wordt binnenkort 60 jaar; dat vraagt om een mooie verjaardagskaart! Bij Kaartje2go vind je tientallen ontwerpen om deze vrouw met haar zestigste verjaardag te feliciteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige kaart met ‘een oma’ achter een rollator of een grote ‘60’ op de voorkant? Een meer neutrale verjaardagskaart met bloemen, ballonnen of een stuk taart kan natuurlijk ook.

Verjaardagskaarten voor vrouwen van 60 jaar

De ene vrouw van zestig is de andere niet. Daarom hebben onze designers verjaardagskaarten voor vrouwen in allerlei verschillende stijlen gemaakt. Zo is een kaart met cocktails, champagne of wijn leuk voor een vrouw van zestig die nog altijd van een feestje houdt. De gefeliciteerd kaarten met vrouwen die dansen, aan yoga doen of rondscheuren op een scooter passen daarentegen goed bij sportieve of vitale vrouwen die zestig worden. Je moeder, zus of vriendin een beetje plagen met haar 60e verjaardag? Filter op onze verjaardagskaarten met humor en kies voor een grappige verjaardagskaart met …

👵 … een oudere vrouw die een wandelstok of een looprek gebruikt

🍰 … een ‘oude taart’, een oude heks of teksten als ‘oude doos’

👠 … een super hippe oma op hakken met een fabulous outfit

Grappig feitje: Wist je dat niet alleen vrouwen die 50 jaar worden, een Bijbelse naam krijgen? Vrouwen die de leeftijd van 60 jaar bereiken worden ook wel ‘Rebekka’ genoemd!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.