Verjaardagskaarten 50 jaar maken

Abraham of Sarah een felicitatiekaart sturen? Maak eenvoudig en snel een verjaardagskaart voor de 50 jarige in onze kaartmaker. Bestel voor 20:00 en we verzenden de kaart vandaag nog.

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

Felicitatiekaart voor Sarah of Abraham

Ken jij iemand die 50 jaar is geworden en wil je een felicitatie voor Abraham of Sarah overbrengen? Stuur dan een leuke verjaardagskaart naar hem of haar. 50 jaar is een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd wordt. Een grote opblaaspop in de tuin mag niet ontbreken en natuurlijk stuur je een 50 jaar felicitatiekaart naar Abraham of Sarah. Bekijk ons aanbod en maak gemakkelijk een leuke verjaardagskaart in onze kaartmaker. 

Hoe verras je iemand van 50 jaar? 

Als iemand in je omgeving 50 jaar (verjaardag!) wordt kun je deze op vele gekke manieren verrassen. Zo worden er vaak enorme spandoeken in de tuin gezet met grappige spreuken. Een gevatte verjaardagskaart valt ook altijd erg in de smaak.

Word je zelf 50 jaar binnenkort? Nodig dan al je familie, vrienden en bekenden uit met een leuke uitnodiging.

Verjaardagswensen 50 jaar - voor man en vrouw

Er is niets leuker dan op je 50e geboortejaar een persoonlijke verjaardagswens te ontvangen. In onze kaartmaker kan je heel snel een originele felicitatiekaart met een persoonlijke boodschap maken. Bij ons vind je leuke verjaardagswensen en bijpassende kaarten voor mannen en vrouwen die hun 50e verjaardag vieren.

Weet je niet goed wat je op een verjaardagskaart moet zetten? Wat dacht je van “Gefeliciteerd met je 50e verjaardag, Sarah” of “Abraham, van harte met je 50e verjaardag”. Bekijk ook eens onze verjaardagsteksten voor nog meer inspiratie.

50 jaar verjaardagskaarten met humor

Bij Kaartje2go vind je leuke en grappige verjaardagskaarten voor de 50 jarige. Op zoek naar een grappige kaart voor Sarah of een 50 jaar kaart met humor voor Abraham? Gebruik de filters om een leuke verjaardagskaart uit te zoeken, te maken en te versturen.

Waar komen de benamingen Sarah en Abraham vandaan?

Waarschijnlijk komt het gezegde "Abraham zien" uit de bijbel. Men zegt namelijk tegen Jezus: "U bent nog geen vijftig jaar en hebt u Abraham gezien?" Vroeger zagen vrouwen ook een Abraham als ze vijftig werden, maar sinds de jaren 50 is dit aangepast naar Sarah.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14573 beoordelingen