Bier met een kaartje

Een cadeau krijgen is altijd een feestje. En nog leuker is het om een onverwachts cadeau te ontvangen via de post! Daarom bestel je vanaf nu gemakkelijk een cadeau bij je kaartje. Kies voor een fles hoogwaardige wijn of bestel een goede fles bier. Met een fles bier bij je kaartje wordt jouw felicitatie namelijk nog feestelijker of zet je je bedankje nog meer kracht bij. Bestel dus nu een fles bier bij je kaartje en verras de ontvanger.

Een fles bier bestellen bij je kaart

Een fles bier is een perfect cadeau voor heel veel gelegenheden. Stuur bijvoorbeeld een fles bier als een vriendin een nieuwe baan heeft of geef je vader een fles bier cadeau voor zijn verjaardag. Voor het bestellen van bier bij je kaart kies en maak je eerst een kaart. Vervolgens selecteer je de optie tot rechtstreeks versturen en kies je het cadeau. Als je je bestelling op werkdagen voor 20:00 uur plaatst, verzenden we deze dezelfde dag nog! Natuurlijk kun je je kaart en cadeau ook klaarzetten voor een andere datum, zodat de ontvanger op het juiste moment verrast wordt.

Bier bestellen - Leffe Blond bier

We hebben de heerlijke Leffe Blond gekozen omdat veel verschillende bierdrinkers deze waarderen. De Leffe Blond is een abdijbier dat subtiel smaakt en een vleugje bitterheid heeft. Ook zal de drinker tonen proeven van vanille en kruidnagel, die deze Leffe zijn zachte, volle smaak geven. Dit bier is perfect als aperitief, maar het smaakt ook goed bij rood vlees, zoetzure gerechten en witschimmelkazen als brie. De Leffe Blond bevat 750 ml bier en komt het beste tot zijn recht in een kelkglas, bij 5 à 6°C.

Bierpakket ‘Bedankt’

Geef je liever een speciaalbier cadeau? Dan zit je goed met deze proeverij van 4 speciaalbiertjes! Om de doos zit een sleeve met het woord ‘Bedankt’ in verschillende talen. 

Het bierpakket bestaat uit een combinatie van blond bier, bitterbier en fruitige biertjes, voor ieder wat wils dus. De bieren zijn afkomstig uit 4 verschillende landen:
1. Pauwel Kwak - een sterk Belgisch biertje. Door de fruitige smaak en de karamel heeft dit bier toch een zachte smaak. Dit bier drink je het beste uit zijn karakteristieke koetsiersglas. 
2. Oso Golden Ale - een fris en fruitig blond biertje uit Spanje. Dit biertje is verrijkt met honing en gerookte mout.
3. Goose Honkers Ale - afkomstig uit een brouwerij in Chicago, is dit de Amerikaanse interpretatie van een Engels bitterbier. Hop en mout worden perfect gebalanceerd door tonen van fruit en kruiden.
4. ReAle - een biertje uit de Italiaanse brouwerij Del Borgo, met aroma's van citrusvruchten.