Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart wijn

Er is één jarig, sip sip hooray! Is je vriendin, vriend, moeder, oom of oma bijna jarig en houdt diegene van een wijntje? Neem dan een kijkje tussen onze humoristische verjaardagskaarten met wijn! Kies bijvoorbeeld voor de kaart met de grappige tekst; zie ik nou dubbel, wine not?, sip sip hooray of leeftijd en glazen wijn moet je nooit tellen. Bij Kaartje2go maak je snel en gemakkelijk de mooiste wijn verjaardagskaarten voor een man of vrouw. Hang de slingers op, pak er een taartje erbij en trek de fles wijn open! Cheers!

Ontwerp het leukste kaartje zelf in onze kaartmaker

Bij Kaartje2go vind je de leukste verjaardagskaarten met wijn, maar wat als je nou zelf een te gekke foto van de jarige hebt? Daar is ook een oplossing voor! Kies dan voor het maken van een kaart in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Je gaat aan de slag met een blanco kaart en kiest ervoor om te starten met een eigen foto. Kies de leukste en grappigste foto van de jarig job en vergeet natuurlijk de wijn niet op de foto. Deze foto kun je gemakkelijk importeren vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Ga daarna aan de slag met allerlei leuke figuren en symbolen die de kaart verder opvrolijken, en voeg nog een persoonlijke verjaardagsgroet toe. Verstuur de kaart en maak de jarige blij! 

Bij Kaartje2go hebben we een ruim assortiment verjaardagskaarten voor vrouwen en mannen die wel van een wijntje houden. Of ze nu 18 jaar, 40 jaar of 50 jaar oud worden. 

TIP: Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor Abraham en voor Sarah.

Een wijn verjaardagskaart + cadeau versturen

Naast het maken en versturen van de verjaardagskaart kun je bij Kaartje2go ook gelijk een verjaardagscadeau meesturen, hoe handig is dat! Kies bijvoorbeeld uit een bucketlist boek, chocola, sieraden, bloemzaden of natuurlijk wijn. Neem meteen een kijkje en vind je onze cadeaus

De voordelen van Kaartje2go

Wil jij ook een te gekke ‘wijn’ verjaardagskaart naar de jarige sturen? Bij Kaartje2go geniet je van een aantal voordelen:

  • Als nieuwe klant krijg je de eerste kaart cadeau.
  • Kaartje(s) die je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Je vindt altijd wat je zoekt tussen onze 4000 verjaardagskaarten.
  • Je kunt ons altijd bellen of mailen met je vragen. Ons klanttevredenheidsteam staat echt voor je klaar.

Niet voor niets zeggen we: Kaartje2go, de leukste kaarten maak je zo!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.