Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart bloemen

Bloemen. Een tijdloos cadeau dat altijd leuk blijft om te geven. Vooral vrouwen maak je blij met een leuk bloemetje, al zal het menig man ook goed doen. Ben je niet in de gelegenheid om echte bloemen op te sturen, stuur dan leuke en vrolijke bloemen op een kaartje. Wat is er leuker dan een verjaardagskaart met bloemen te geven? Dit doe je makkelijk en snel via Kaartje2go. Verras de jarige met een mooie kaart uit de collectie of kies ervoor om zelf een kaartje te ontwerpen. Op dit moment vind je bijna 700 unieke kaarten met bloemen in onze collectie.

Verjaardagskaart met bloemen voor vrouwen (en mannen)

Je bent er al over uit dat je een leuke verjaardagskaart met het thema bloemen zoekt. Met ons handige filtermenu kun je snel zien welk kaartje perfect bij de jarige past. Ben je specifiek op zoek naar een kaartje voor vrouwen? Selecteer dit dan in het filtermenu. Handig! Geef ook de leeftijdsgroep en de stijl van de kaart door zodat de beste opties overblijven. Zo bespaar jij tijd! Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze verjaardagskaarten voor vrouwen, voor een 50-jarige vrouw of met een foto.

Tip: Psst, onze bloemenkaarten zijn stiekem ook best heel leuk voor mannen. Bijvoorbeeld voor je partner, voor papa of voor opa. 

Creëer je eigen verjaardagskaart

Ga jij liever aan de slag om je eigen mooie kaartje te maken? Ontdek dan de mogelijkheden in onze kaartmaker. Upload een leuke foto vanaf jouw computer of social media kanaal. Stel deze bijvoorbeeld in als achtergrond, of selecteer meerdere foto’s voor een persoonlijke collage. Kies de leukste figuren, kaders en teksten en plaats deze waar je maar wilt op de kaart. Vergeet niet een persoonlijke boodschap toe te voegen. Vertel bijvoorbeeld hoeveel de jarige voor je betekent of beschrijf een leuke herinnering samen. Leuk!

Bekijk voor meer inspiratie ook onze verjaardagskaarten pagina’s voor 50-jarigen, baby’s van 1 jaar of met een christelijke insteek. Of stuur een grappige kaart.

Verjaardagskaart met bloemen cadeau

Bij een verjaardagskaart met bloemen hoort natuurlijk een leuk cadeau. En wat is er handiger dan dit samen te bestellen op dezelfde website? Bij Kaartje2go hebben we een onwijs divers en gezellig assortiment cadeaus. Geef bijvoorbeeld een boeketje droogbloemen cadeau of voeg bijpassende bloemzaden zakjes toe zodat de jarige zelf bloemen kan laten groeien in de tuin.  Een bloemen cadeaubon is ook altijd een goed idee.

Is een bloemetje toch niet helemaal wat je zoekt? Geen zorgen. We hebben ook de lekkerste snoep, chocolade en wijnen in de aanbieding. Zo ben jij in een paar klikken klaar en hoef je niet meer de stad in. Ideaal!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.