Ga naar de inhoud

Trouwkaarten met houtlook

Alle voorbereidingen zijn in volle gang voor jullie bruiloft, nu de trouwkaarten nog. De perfecte kaartjes voor jullie bruiloft zouden wel eens trouwkaarten met hout kunnen zijn. De houtlook geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan jullie trouwkaarten. Benieuwd naar de collectie? Neem dan snel een kijkje en vraag een gratis proefdruk aan!

Trouwkaart met houten uitstraling

Met de houten look geef je een mooie twist aan je trouwkaarten, save the date kaarten of menukaarten. Nog leuker is het om het thema van je trouwkaarten door te voeren op je bruiloft. Ga voor trouwkaarten met een houtlook en kies voor neutrale en natuurlijke kleuren en materialen voor jullie bruiloft. 

Zo maak je de mooiste trouwkaarten

De mooiste dag uit jullie leven komt steeds dichterbij en je hebt vast een hoop punten op je to-do lijstje staan. Trouwkaarten maken is daar een van. Met plezier de mooiste trouwkaarten maken? Dat is heel gemakkelijk bij Kaartje2go!

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘trouwkaart houtlook’ en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Schrijf een persoonlijke tekst over jullie trouwdag en voeg de leukste symbolen en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken. 
  3. Helemaal tevreden over de trouwkaarten? Vraag dan een gratis proefdruk aan of bestel de kaarten direct.

Vraag een gratis proefdruk aan

Bij Kaartje2go vraag je gemakkelijk een gratis proefdruk aan van jullie uitgekozen trouwkaart. Zo kun je de trouwkaart in het echt bekijken en voelen. In het proefdruk pakketje zit een handige waaier met onze verschillende papiersoorten en enveloppen. Zo kun je echt de goede keuze maken over de trouwkaarten. 

Houten trouwkaart versturen

Naast de trouwkaarten is er nog genoeg te regelen voor jullie bruiloft. Daarom kun je bij Kaartje2go gemakkelijk jullie trouwkaarten rechtstreeks aan de ontvangers versturen. Jij vult de adressen in en wij versturen vervolgens de trouwkaarten naar de ontvangers. Hoe makkelijk is dat! Bestel je de trouwkaarten op werkdagen voor 20:00 uur, dan doen wij de kaarten dezelfde dag nog op de post. Als je de trouwkaarten naar je eigen adres verstuurt kun je nog leuke extra’s toevoegen, zoals sluitzegels, adresstickers, luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Daarna kun je zelf de trouwkaarten rondbrengen naar je bruiloftsgasten! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.