Ga naar de inhoud

Minimalistische trouwkaarten

Wil je op een bescheiden manier in het huwelijksbootje stappen met je lover? Een minimalistische trouwkaart past perfect bij een moderne of ingetogen bruiloft waarbij less is more centraal staat. De zachte kleuren, handgeschreven letters en subtiele details geven de kaart een rustig, maar modern uiterlijk. Bestel de gratis proefdruk en ervaar onze kaartjes.

Minimalistische trouwkaarten maken

Het maken van een simpele trouwkaart is makkelijk en snel te doen. Kies een leuk ontwerp, pas hem aan en verstuur hem naar je familie en vrienden. Wat zullen ze blij zijn! 

Stijlen en trends

In onze collectie vind je verschillende mooie trouwkaarten met een minimalistisch design. Van kaarten met een geometrische uitstraling tot varianten met kleurrijke neonletters. Er zit vast een ontwerp tussen dat jou aanspreekt. Weet je nog niet zeker of een minimalistische trouwkaart bij jullie bruiloft past? Bekijk dan onze andere kaartjes. Je vindt ook klassieke, vintage en duurzame trouwkaarten in de grootste kaartencollectie van Nederland.

Is je oog op een minimalistische trouwkaart gevallen? Dan kun je deze eenvoudig naar wens maken met onze online kaartenmaker. De designers hebben de kaarten namelijk zo ontworpen, dat je er eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Pas het lettertype, kleuren of de doorzichtigheid van illustraties aan. Alles om het kaartje zo persoonlijk mogelijk te maken. Er zijn ook leuke extra’s in dezelfde stijl te bestellen, zoals een bijpassende menukaart. Zo creëer je een herkenbare stijl voor jullie bruiloft. Kijken jullie al uit naar de grote dag? 

Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op. Er zitten nog meer leuke voordelen aan een eigen profiel, zoals ingelogde klantenkorting, een handig adresboek, een gratis proefdruk en het sparen van bonuspunten.

Minimalistische trouwkaarten bestellen en versturen

Yes! Het maken van een simpele (maar toch prachtige) trouwkaart is gelukt. Nu is het tijd om de kaartjes te gaan bestellen. 

De meest gekozen optie is het direct versturen van de trouwkaarten. Tijdens het bestellen vul of vink je de adressen van je dierbaren aan en klik je op ‘verzenden’. Weet je niet alle adressen uit je hoofd? Verstuur de handige adresverzoeker en vraag ze online op aan je vrienden. 

Wil je de minimalistische kaarten liever thuis ontvangen? Vul je eigen adres in en ontvang de kaartjes in een mooi pakketje thuis. Zo kun je zelf nog iets persoonlijks op de kaart schrijven of iets in de envelop stoppen. Of breng ze zelf rond, zo ben je extra duurzaam bezig. 

Simpele trouwkaarten: We helpen je graag

Heb je nog vragen over onze minimalistische trouwkaarten? Lees onze veelgestelde vragen over trouwkaarten door. Of neem contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. We schrijven trouwens ook leuke en inspirerende artikelen over trouwen op onze blog

Laatste supertip: Win je trouwjurk actie

Win je trouwjurk en ontvang altijd 10% korting op alle save-the-date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten! Fijne bruiloft gewenst! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.