Ga naar de inhoud
Dierenkaarten

Dierenkaarten

Verjaardagskaarten met dieren
Verjaardagskaarten
Geboorte felicitatiekaartjes met dieren
Geboorte felicitatie
Kinderfeestjes uitnodigingen met dieren
Kinderfeestjes uitnodigingen
Geboortekaartjes met dieren
Geboortekaartjes
Beterschapskaarten met dieren
Beterschapskaarten
Denken aan kaartjes met dieren
Zomaar een kaartje
Grappige dierenkaart met leuke hond en diverse bloemen
KNGF Geleidehond dierenkaart als je het niet verwacht
Dierenkaart een nieuwe hond
Dierenkaart met allemaal verschillende dieren
Dierenkaart Anatomie van een Cavia
Dieren-  katteneenheleboel
Dierenkaart met kat die bos bloemen en groetjes brengt
Ik denk aan je, kaart met lief roodborstje
Sterkte kaart dikke knuffel koala
Kleurrijke dierenkaart met vogel en bloemen
Dierenkaart Papegaaiduiker - Happy Puffin Birthday!
Dierenkaart vis met een vrolijke gele achtergrond
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Dierenkaart - hoera jullie hebben een hond
Giraffe illustratie zwart-wit
Dieren - druk op de boerderij
koe Margot is blij
Dierenkaart tropisch vogeltje
Dierenkaart roodborst
Dierenkaart met 2 foto's
Dierenkaart kitten zomaar
Dierenkaart galopperend paard
Dierenkaart Cheers met proostende honden in een bar/pub
Dierenkaart Basset Hound
Dierenkaart met koe

Is jouw vriend(in), collega of familielid een echte dierenvriend? Verras deze persoon dan met een beestachtig leuke kaart. Zomaar, om hem of haar ergens voor te bedanken of mee te feliciteren. Bij Kaartje2go vind je de grootste collectie dierenkaarten van Nederland, dus er zit er vast wel een tussen die je leuk vindt. Kies bijvoorbeeld een kaart met een grappige aap, een pluizig konijn of een mooie vogel. Ook is het mogelijk om met een blanco kaart te beginnen. Upload een foto van je eigen (huis)dier en maak er vervolgens een mooie dierenkaart van met onze online kaartenmaker. Geef je je bestelling voor 20.00 uur aan ons door? Dan doen we de kaart vandaag nog voor je op de post. 

Happy bee-day to you!

Wat is er nou leuker dan een gewone verjaardagskaart? Een verjaardagskaart met dieren natuurlijk! Verras het feestbeest daarom met een origineel kaartje met zijn of haar favoriete (huis)dier erop. Hou je wel van een goede woordgrap? Filter dan op ‘humor’ in de categorie stijl om een grappige kaart te vinden. Dat kan het feestvarken vast waarderen. Naast verjaardagskaarten met dieren erop vind je bij Kaartje2go ook te laat kaartjes voor als je het geheugen van een goudvis hebt. De jarige vind het vast niet erg dat je zijn of haar verjaardag vergeten bent als je een leuke te laat kaart stuurt met een slome slak, schildpad of luiaard erop. Vind je het leuk om ook nog een kleinigheidje mee te sturen? Neem dan een kijkje bij ons diverse cadeau aanbod. 

Een dierenkaart maken

In onze uitgebreide collectie dierenkaarten vind je naast kaarten met honden en kaarten met katten ook tal van andere dieren. Zo hebben we ook mooie dierenkaarten met paarden, beren en vlinders erop. Heb je een leuke verjaardagskaart of andere dierenkaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart te personaliseren met onze online kaartenmaker. Hiermee maak je in een handomdraai een unieke kaart. Zo kun je alle tekst aanpassen, afbeeldingen wijzigen en achtergronden veranderen. Ook is het mogelijk om een ander lettertype te kiezen, de kleuren van de letters te veranderen en grappige figuren aan de kaart toe te voegen. Zoek je nog naar een leuke tekst voor op de dierenkaart? Bekijk dan deze teksten ter inspiratie of klik tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’. 

Eenvoudig en snel dierenkaarten versturen

Ben je helemaal tevreden met de door jou gemaakte dierenkaart? Dan hoef je alleen nog maar het adres van de ontvanger aan ons door te geven; wij regelen de rest. Doe je dit voor 20.00 uur ‘s avonds? Dan valt de kaart in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al bij de ontvanger op de mat. Een dierenkaart is dus in een handomdraai gemaakt en verstuurd vanuit je luie stoel. Is dit de eerste kaart die je bestelt via Kaartje2go? Dan krijg je hem van ons cadeau. Zo wordt een kaartje versturen nog leuker!

Wist je dat je het mogelijk is om kaarten op een later moment te versturen? Je hoeft tijdens het bestellen alleen maar een andere verzenddatum te selecteren. Ideaal, toch? Zo voorkom je dat je een ‘te laat’ kaartje moet sturen als je weer eens een verjaardag vergeten bent.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.