Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kattenkaarten

Maak een leuke kaart met je kat. Of kies uit de grote collectie aan bestaande kattenkaarten.

Is jouw vriend(in), familielid of collega een échte poezenvriend? Verras hem of haar dan met een leuke katten kaart. Zomaar, om diegene te feliciteren of ergens voor te bedanken. Wat de aanleiding ook is, in onze grote collectie kattenkaarten vind je ongetwijfeld een leuke kaart. Pas de kaart helemaal naar wens aan en voeg eventueel een foto van je eigen kat toe. De ontvanger kijkt vast verrast op als hij of zij bekende snorharen op de kaart ziet staan! Bestel je de katten kaart voor 20.00 uur? In 95% van de gevallen zit hij al de volgende (werk)dag in de brievenbus!

Verjaardagskaart kat

Have a purrr-fect birthday! Een kaart met een felicitatie kat erop kan altijd, ook als de ontvanger geen huisdieren heeft. Want wie krijgt er nou geen glimlach op zijn gezicht van een kaart met deze schattige beestjes? Daarom hebben we een speciale categorie gewijd aan verjaardagskaarten met een kat. Kies bijvoorbeeld voor een kaart met een schattige kitten of een kat met een grappig hoedje en wens het feestbeest een fijne verjaardag toe! Wil je een foto van je eigen kat op de voorkant van de kaart zetten ? Dat kan! Filter op kaarten met ‘eigen foto’ en vervang de afbeelding door een kiekje van je eigen huisdier. Hiermee maak je de verjaardagskaart nog unieker. Wil je het kaartmoment extra feestelijk maken? Voeg dan ook een cadeau aan je bestelling toe.

Een katten kaart maken

Heb je een leuke kaart met kat gevonden? Dan is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Met de online kaartenmaker kun je de kaart namelijk helemaal naar wens aanpassen. Hier heb je geen ingewikkelde apps of plugings voor nodig, alleen een werkende internetverbinding. Met de tool voeg je vervolgens heel eenvoudig illustraties, tekst en figuren toe. Ook kun je de achtergrond vervangen, het lettertype aanpassen en de letterkleur aanpassen. De mogelijkheden om de kaart te versieren zijn oneindig! Vind je het lastig om een leuke tekst te bedenken? Klik dan tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’ voor wat extra inspiratie. Wij zeggen niets als jij dat ook niet doet! ;)

Een kaart met kat versturen

Is je katten kaart klaar om opgestuurd te worden? Dan hoef je nog maar een paar dingen aan ons door te geven. Vertel ons hoe groot de kaart mag zijn, aan wie de kaart gestuurd mag worden en ook wanneer. Wij regelen vervolgens de rest, ook wanneer je een cadeautje aan je bestelling toegevoegd hebt. Een unieke katten kaart is dus in een handomdraai gemaakt en verstuurd vanuit je luie stoel. En omdat jij een ander blij maakt met een leuke kaart, hebben wij ook iets leuks voor jou. De eerste kaart is namelijk helemaal gratis. Zo wordt een kaartje versturen nog leuker!

Naast katten kaarten vind je op Kaartje2go een uitgebreide collectie dierenkaarten. Zo hebben we ook beestachtig leuke (verjaardags)kaarten met honden, paarden, vogels en nog veel meer andere dieren!

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.