Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met kat

Zoek je een kaart voor een echte poezenvriend? Bij Kaartje2go vind je kattenkaarten voor iedere gelegenheid. Op deze pagina vind je algemene dierenkaarten met een kat, maar ook tussen onze verjaardags-, kerst-, felicitatie- en wenskaarten kom je dit geliefde huisdier tegen. Een leuke kaart met een kat gevonden? In de kaartmaker pas je het ontwerp eenvoudig naar wens aan.

Have a purrfect birthday!

Iedere kat heeft een eigen karakter, dat is ook te zien aan onze verjaardagskaarten. De ene kat blijft rustig zitten met een hoedje op, terwijl de ander liever speelt met de taart of cadeautjes. Ook zitten er katten tussen die graag knuffelen of met hun verkeerde poot uit hun mand zijn gestapt. Op een groot deel van de kaarten staan afbeeldingen van katten, maar er zitten ook exemplaren tussen met levensechte katers, poezen en kittens. De jarige een écht fijne verjaardag toewensen? Maak een kattenkaart met een foto van zijn of haar eigen huisdier!

Santa claws is coming to town!

Ook op onze kerstkaarten hebben katten een plekje veroverd. Om dat echte kerstgevoel uit te stralen, hebben sommige katachtigen een muts op of een trui aan. Ook spelen ze graag met kerstballen of liggen ze bij hun baasje op de bank. Een aantal katten hebben zichzelf wel een beetje in de nesten gewerkt: ze zitten verstrikt in een lichtsnoer of hebben de kerstboom omgegooid. Oeps! Onze collectie bewijst trouwens wel dat kerst een magische tijd is; op sommige kaarten liggen katten te knuffelen met honden!

Nog meer kaarten met een kat

Dat een zwarte kat ongeluk brengt is bekend bijgeloof, maar wist je dat er ook een gelukskat is? Deze zittende kat met een korte staart en een opgetrokken pootje is een populaire talisman in Japan. Je komt deze ‘lucky cat’ dan ook regelmatig tegen op onze wenskaarten, bijvoorbeeld om iemand veel geluk of succes toe te wensen. Ook op onze felicitatiekaarten laten katers regelmatig hun snuit zien. Met name de keuze uit kattenkaarten voor een nieuwe woning is groot, maar er zijn ook leuke exemplaren te vinden om dierbaren te feliciteren met de geboorte van hun kind.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.