Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met aap

Op zoek naar een kaart met een aap? Bij Kaartje2go vind je de leukste kaarten met deze harige deugnieten. Op deze pagina vind je een selectie van onze dierenkaarten met een aap, maar in onze andere categorieën zijn er nog veel meer te vinden. Benieuwd waar? Ga naar de gewenste categorie toe en tik ‘aap’, ‘aapje’ of ‘apen’ in de zoekbalk.

Verjaardagskaarten met een aap

Zoek je naar een grappige kaart met ‘gefeliciteerd’ erop? Tussen onze verjaardagskaarten staan meerdere ontwerpen met apen. Sommige van deze ondeugden kruipen over de cijfers heen, anderen verstoppen zich liever op een tak. Is de kaart niet voor de verjaardag van een kind of tiener bedoeld, maar voor een volwassene? Speciaal voor mannen die van een pilsje houden, hebben onze designers kaarten met een biertje ontworpen. De apen slingeren er vrolijk mee door de bomen of lopen er trots mee rond. Ook met cadeautjes gaan ze graag aan de haal, dus verstop ze goed!

Hello little monkey!

Slingerend aan een liaan of omringd door andere dieren: een geboortekaartje met een aap ziet er schattig en stoer uit. Dit maakt ze niet alleen leuk voor meisjes, maar ook voor jongens. De designers hebben de apen op de kaartjes zelf getekend. Een deel van deze primaten zou zo uit een tekenfilm kunnen komen, andere apen hebben een meer realistisch uiterlijk. Op de voorkant is bij een aantal ontwerpen ruimte voor een foto en kun je de naam van je kleintje er met goudfolie opzetten. Ook leuk zijn de apen geboortekaartjes met andere dieren als een olifant, giraf, tijger, zebra of beer.

Zomaar een kaartje met apen

Naast verjaardagskaarten en geboortekaarten vind je bij Kaartje2go ook nog andere kaarten met een aap erop. Zo kom je apen met bananen tegen op onze beterschapskaarten, maar ook op onze wenskaarten. Stuur iemand die het moeilijk heeft bijvoorbeeld een apen kaartje met ‘hang in there’. Ook in andere situaties is een kaartje met een aap leuk om te sturen. Laat je vrienden bijvoorbeeld weten dat je apetrots op ze bent, omdat ze hun tentamens, rijbewijs of diploma hebben gehaald!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.