Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met paard

Zoek je naar een kaart voor een echte paardenliefhebber? Bij Kaartje2go vind je tientallen kaarten met paarden. Op deze pagina vind je onze algemene dierenkaarten met paarden, maar ook in onze andere categorieën zijn ze te vinden. Snuffel bijvoorbeeld tussen onze verjaardags- en kerstkaarten en kies een leuke kaart met een hengst, merrie of veulen uit.

Hi-hi-hi-hiep hoera!

Een echte paardengek verdient natuurlijk een verjaardagskaart met paard! Want hoe leuk is het om hem of haar te verrassen met een ‘Time to paarty’ kaart? We hebben de beste exemplaren van stal gehaald. Sommige paarden dragen een feestmuts, andere stappen vrolijk rond met een ballon. Houd ze wel goed in de gaten, soms worden ze een beetje rebels! Dit geldt ook voor de paarden op onze kinderfeestjes uitnodigingen.

Uitnodigingskaart met paard of eenhoorn

Echt paardenliefhebbers geven natuurlijk een heus paardenfeestje! Daarom hebben we de leukste paardenkaarten voor kinderfeestjes voor je verzameld. Snuffel tussen onze uitnodigingen met paarden en de leukste paardjes, eh kaartjes, galopperen je tegemoet. 

Is de jarige job of jet lekker fantasierijk? Dan kan hij of zij ook een magisch paardenfeestje geven. Namelijk met het thema ‘eenhoorn’! Deze magische paarden vallen direct op met hun puntige hoorn en manen in alle kleuren van de regenboog. Bij onze uitnodigingen met eenhoorns vindt het feestbeest vast een mooi kaartje.

Kaart met foto van je paard!

Op onze paardenkaarten staan prachtige dieren. Maar het allermooiste paard is natuurlijk dat van jou of je dierbare. En met een toffe fotokaart kun je je paard heel makkelijk omtoveren tot topmodel. Of kies bijvoorbeeld een mooie foto van je vriend(in) of familielid met zijn of haar paard. In onze kaartmaker kan je behalve foto’s ook heel makkelijk leuke figuren en kaders toevoegen. Zo is je kaart met paard superpersoonlijk! 

🐴Tip: In dit blogartikel staan mooie paardenteksten voor op je kaart!

Nog meer kaarten met een paard

Renpaarden, dressuurpaarden, trekpaarden en speelgoedpaarden; in onze collecties worden alle paarden vertegenwoordigd. Ook zebra’s en ezels hebben een plek op onze kaarten verdiend. Naast de genoemde categorieën laten paarden zich ook van hun beste kant zien op onze wenskaarten, bijvoorbeeld om iemand sterkte of beterschap te wensen. Wist je trouwens dat paarden graag gezelschap hebben? Het zijn echte kuddedieren. Je komt ze dan ook regelmatig tegen in het gezelschap van andere paarden of pony’s. Hartstikke gezellig!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.