Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hondenkaart

Op zoek naar een kaart voor een echte hondenliefhebber? Bij Kaartje2go vind je de leukste kaarten met een hond. Op deze pagina vind je algemene dierenkaarten met een hond, maar in onze andere categorieën zijn nog veel meer kaarten met kwispelende viervoeters te vinden. Bekijk bijvoorbeeld onze geboortekaartjes met een puppy of felicitatiekaarten met een uitgerekte teckel.

Er is er één … harig!

Hoe oud het feestbeest ook wordt, een verjaardagskaart met een hond zorgt gegarandeerd voor een glimlach. Veel kaarten hebben een schattige afbeelding of illustratie van een hondje. Met hun twinkelende ogen en uitgestoken tong wensen ze het feestbeest een fijne verjaardag toe. Niet elke hond is de vrolijkheid zelve; tussen onze felicitatiekaarten kom je namelijk ook grumpy bulldogs tegen. Blij zien ze er niet uit, wel heel grappig. Leuk voor een man of vrouw met humor, net als de kaarten met pruilende pugs en gerimpelde mopshonden.

Je favoriete hond op een geboortekaartje

Honden zijn er in allerlei soorten en maten; snuffel maar eens tussen geboortekaartjes met hond. Je komt hier zowel dalmatiërs en golden retrievers tegen als teckels en wolfjes. Voor ouders (to be) die naar een minimalistisch kaartje zoeken, hebben onze designers ook geboortekaartjes met een silhouet gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een silhouet van een jongen of meisje met een hondje aan de lijn. Op sommige geboortekaartjes met hond zijn ook andere dieren te zien. Met name kippen en ganzen verkeren vaak in het gezelschap van honden, maar ook paarden en geiten laten zich regelmatig zien.

Kerst- en nieuwjaarskaarten met hond

Staan de feestdagen weer voor de deur? Stuur familie en vrienden een honden kerstkaart en wens ze prettige feestdagen toe. Om dat echte kerstgevoel uit te stralen, dragen veel hondjes een muts of een gewei. Ook lopen sommige viervoeters rond met een strik of een sjaal. Op ongeveer de helft van de kaarten is ruimte voor een eigen foto. Kies een leuke foto van je hond uit of houd een fotoshoot met het hele gezin. Nog op zoek naar een mooie plek om een kiekje te maken? Ga samen met je partner, kinderen en hond rondom de kerstboom zitten!

Welkom kaarten voor een puppy

Gezinsuitbreiding is altijd bijzonder, ook als het om een puppy gaat. Stuur de kersverse eigenaar(s) daarom een lief kaartje om het nieuwste lid van hun familie welkom te heten. Misschien hebben ze wel een nest met meerdere puppy's gekregen of een oudere reu uit het asiel gehaald. Waar de hond ook vandaan komt, een ‘gefeliciteerd met jullie hondje’ kaart kunnen ze vast en zeker waarderen. Het is ook leuk om baasjes een kaartje te sturen voor een speciale verjaardag. Misschien wordt hun hond wel 10 jaar oud of mag hun dierenvriend tegen alle verwachting in nog een jaartje ouder worden.

Nog meer kaarten met een hond

Benieuwd welke hondenkaarten we nog meer hebben? Lang speuren is niet nodig; door onze zoekbalk te gebruiken heb je zo een leuke kaart met een hond gevonden. Een speciale reden om een hondenkaart te sturen is niet nodig; tussen onze wenskaarten zitten ook ontwerpen om ‘zomaar’ te sturen. Daarnaast hebben onze designers ook beterschapskaarten met een hond gemaakt en speciale kaarten om dierbaren sterkte toe te wensen als hun geliefde huisdier overleden is. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.