Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met beer

Op zoek naar een berenkaart? Bij Kaartje2go vind je de leukste dierenkaarten met een beer. Op deze pagina vind je een paar voorbeelden van kaarten met dit roofdier, maar onze designers hebben er nog veel meer ontworpen. Een groot deel hiervan bevindt zich tussen de geboortekaartjes, maar ook tussen onze verjaardags-, beterschaps- en kerstkaarten kom je ontwerpen met een beer tegen.

Geboortekaartjes met een beer

Een beer is niet alleen lief, maar ook best een beetje stoer. Dit maakt beren een populaire keuze voor ouders die naar een geboortekaartje met een dier zoeken. Op de meeste kaartjes staat een illustratie van een pasgeboren welp, maar ook ijsberen en koala’s laten zich regelmatig van hun beste kant zien. Sommige van deze beren stelen in hun eentje de show, andere delen de spotlights met hun dierenvrienden. Heb je niet zelf een kleintje gekregen, maar iemand uit je omgeving? Ook tussen onze felicitatiekaarten vind je ontwerpen met een beer.

Kaarten voor een beregezellige verjaardag!

Dansen, springen en zingen … De beren op onze verjaardagskaarten houden wel van een feestje, kijk maar eens rond. Op de kaarten voor kinderen staan vaak kleine beertjes met slingers en ballonnen. Soms rollen ze wat rond of houden ze een cadeautje vast. Is er niet een kind, maar een volwassene jarig? In onze collectie zitten ook grappige kaarten met een beer. Zo zitten er kaarten ‘voor een beer van een vent’ tussen, maar ook voor echte feestbeesten.

Een beterschapsknuffel voor jou!

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Bij Kaartje2go vind je ook beterschapskaarten met een beer erop. Deze beren willen niets liever dan de zieke een knuffel geven en beterschap toewensen. Sommige van de beren op deze kaarten hebben zelf ook een ongelukje gehad: ze lopen rond met een pleister of hebben verband om hun kop. Heb je een kaart gemaakt en wil je je lieve woorden nog wat kracht bijzetten? Stuur een knuffelbeertje met de kaart mee! Wedden dat de ontvanger daar verrast van opkijkt?

Kerstkaarten met een beer

Ondanks hun kracht en formaat, zien beren er warm en knuffelbaar uit. Dit maakt een beer een perfect dier voor op een kerstkaart. Kies bijvoorbeeld voor een kerstkaart met een bruine beer die samen met zijn papa- en mamabeer in de sneeuw zit. Ook ijsberen hebben plekjes in onze kerstkaarten collectie veroverd. Deze beren lopen vaak rond met een rode muts of een sjaal, zien ze er niet lief uit? De beren kerstkaarten met andere dieren hebben ook een hoge schattigheidsfactor. Beren, herten, konijnen en vossen: met kerst spelen ze allemaal samen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.