Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes beer

Hoera! Er is een lief klein baby’tje geboren. Verstuur een geboortekaartje en deel dit mooie nieuws met vrienden en familie. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een snoezige beer. Met hun zachte vacht en fonkelende zwarte oogjes hebben ze onze harten gestolen.

Maak zelf een geboortekaartje met beer

Geboortekaartjes met beertjes in verschillende stijlen

Ga op expeditie en ontdek onze gevarieerde geboortekaartjes beer collectie. Op de kaartjes vind je ijsberen, bruine en zwarte beren. Maar ook grizzly beren, koalabeertjes en pandaberen zie je voorbijkomen. Welke is jouw favoriet? Deze geboortekaartjes zijn trouwens leuk voor zowel jongens als meisjes. Kies bijvoorbeeld een geboortekaartje met een bruine beer op een oudroze achtergrond, of een ijsbeer in een blauw poollandschap. Ben je in verwachting van een meerling, dan is een tweeling geboortekaartje met twee beertjes erop perfect. Of kies voor een exemplaar met een schattig berengezin op de voorkant. 

🐻  Tip: Probeer eens onze geboortekaartjes met naam tool. Vul jullie babynaam in en zie in één oogopslag welk kaartje het best past bij deze prachtige naam. 

Ontwerp zelf het allermooiste geboortekaartje 

Zit je vol inspiratie? Kies dan voor een blanco- of fotokaart en maak zelf een geboortekaartje voor jullie kleine beertje. De mogelijkheden zijn oneindig. Maak bijvoorbeeld een lief of stoer kaartje. Of ga voor een klassiek of minimalistisch uiterlijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijke touch toe te voegen aan een bestaand beertjes geboortekaartje. Denk aan een lieve foto van jullie baby of een zelfgeschreven geboortegedichtje. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met beer

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.