Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart man humor

Is je broer, vriend of man jarig én heeft hij humor? Feliciteer hem dan met een grappige verjaardagskaart voor een man. Van hilarische woordgrapjes en teksten vol onderbroekenlol tot illustraties met bier en rollators: met een verjaardagskaart voor een man met humor wordt het ongetwijfeld lachen, gieren, brullen!

Gefeliciteerd man - grappige verjaardagskaarten 

Op zoek naar een kaart voor de verjaardag van een man met humor? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de jarige job grappig vindt. Want smaken verschillen, en dat geldt ook voor humor. Gelukkig houden onze designers wel van een geintje. Daarom staat onze galerij bommetjevol met verjaardagskaarten voor een man met humor. Wat dacht je bijvoorbeeld hiervan?

🍺 Verjaardagskaarten met bier, wijn of whisky – Happy Beerday!

🐶 Grappige verjaardagskaarten met dieren – Gefeliciteerd ouwe bok!

🎂 Felicitatiekaarten met grappen over zijn leeftijd – Brandgevaar: 60 kaarsjes!

🚗 Kaartjes met thema’s als sport, klussen en auto’s - Officieel een oldtimer!

Tip: hebben jullie je eigen, specifieke humor? Maak de verjaardagskaart voor die ene man dan nog grappiger met een hilarische tekst, genânte foto’s en komische figuren. Dat kan heel makkelijk in onze kaartmaker!

🎉 Meer grappige verjaardagskaarten vind je hier.

Verjaardagskaart humor: voor je man, zoon, vriend of broer

De ene man is de andere niet. Je broer gaat misschien helemaal stuk om een kaartje met ‘Gefeliciteerd ouwe lul’, terwijl je opa eerder zal lachen om een kaart met ‘Gefeliciteerd met je bejaardag’. Van grove grappen tot vrolijke fratsen, voor elke verjaardagskaart voor een man is de juiste humor zo gevonden. Weet je niet zeker hoe je de juiste grappige verjaardagskaart voor een man kiest? Kijk dan eens naar de volgende tekstvoorbeelden:

Grappige verjaardagskaart voor je man of vriend

  • Happy barfday 
  • Gefeliciteerd pik

Verjaardagskaart met humor voor je broer of neef

  • Gozer, gefeli
  • Holy shit, alweer een jaartje ouder!

Grappige felicitatiekaart voor je (schoon)vader, opa of oom

  • Het is officieel: je bent oud!
  • Gefeliciteerd met je midlifecrisis
  • Een kaartje voor een bejaardje

🎉 Tip: Met een hilarische tekst zorg je direct voor een grappig effect, maar met gekke illustraties maak je de verjaardag van een man met humor extra vrolijk. Kijk dus rustig rond in onze galerij en filter op grappige thema’s die bij de jarige man passen.

Grappige verjaardagskaart voor een man van 20, 50 en ouder!

Mannen en humor: het blijft een gouden combinatie. Tenzij die ene man jou iets te vaak voor gek zet. Gelukkig is het nu tijd om hem terug te pakken! Want zijn nieuwe (véél te oude) leeftijd is een ideaal onderwerp voor een vrolijk grapje. Op onze grappige verjaardagskaarten voor mannen vind je genoeg grapjes over leeftijd. Denk aan een verjaardagskaart voor een man van 60 jaar vol humor. Of juist aan een verjaardagskaart met humor voor een man van 30 jaar. Van oldtimers tot kale koppies en van rollators tot oude whisky: kies de leukste verjaardagskaart met mannen humor en geef ‘m je eigen touch!

🎉Heb je een grappige felicitatiekaart voor de verjaardag van een man met humor gevonden? We doen ‘m razendsnel voor je op de bus!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.